Фотофакт

07.09.2012 13:20 ФОТОРЕПОРТАЖ

Увага! Підвісний міст у Боздоському парку становить небезпеку для вашого здоров’я і життя. У цьому нещодавно переконалася і молода мати Вікторія.

В останній день літа вона, як завжди, прогулювалася з однорічною донькою. Дитина сиділа у колясці. Оскільки сліпило яскраве сонце, дорогу під ногами було практично не видно. Аж раптом передня частина коляски застрягла і різко нахилилася вниз. Злякавшись, що донька може випасти, Вікторія відступила на крок назад і спробувала вирівняти коляску. Але марно, колесо коляски відламалося й полетіло через широкий отвір униз...

На щастя, дитина була пристебнута до коляски ремінцями безпеки і тільки тому не випала. Жодної огорожі, жодного повідомлення про пошкодження мосту ніде не було. Хоча на мості кілька місць, де між поламаними дошками дірки завбільшки 20—40 см. Уночі їх просто можна не помітити і якщо не провалитися вниз, то поламати ногу.

Цікаво, чи місцевій владі відомо про такий стан підвісного мосту в Боздоському парку, адже 2 роки тому міськрадою виділялися кошти на реконструкцію мосту, в тому числі з заміною хвойних дощок на міцні й довговічні дубові. На жаль, вистачило їх ненадовго. Хочеться сподіватися, що міст встигнуть зробити безпечним для перехожих до того, як трапиться нещастя.
Я. Русин

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат