Новини » НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-16') and ((cat_id = '13')or('0' >= '13')) and ((is_nonpublished <> '1')or(13 = '13')) order by id desc LIMIT 6440, 20

Араб "купив" закарпатку за 17 тисяч доларів і тепер силоміць утримує в Лівані

По допомогу до закарпатських правоохоронців звернулася жителька села Розівка. Вона розповіла, що її 27-річна дочка, яка в листопаді минулого року поїхала на заробітки до Саудівської Аравії, зв'язалася з нею через соціальну мережу та розповіла свою історію.

Ужгородець готує сценарії для "95 кварталу"

П’ятнадцять років тому він був милим і добрим хлопчиком, у якого було закохано півкласу дівчат. Сьогодні він — успішний сценарист, один із небагатьох, який пише і творить у рамках одного з найуспішніших проектів країни — у «Кварталі95». Його звуть Юрій Костюк. Він народився і закінчив школу в Ужгороді. А далі доля закинула його в Київ.

Шкідливий пластик треба прибирати, а також переходити на екологічне виробництво

Ми так звикли до полімерної тари   у вигляді ПЕТ-пляшок, різних плівок, пакетів, флаконів, що навіть і не замислюємося, яка ж її доля вже після використання. У минулі часи кожну використану полімерну пляшку хазяйки   мили і використовували ще багато разів. І це при тому, що така тара була розрахована на одноразове використання. Навіть одноразовий посуд, яким   ми почали користуватися пізніше, ми використовували кілька разів. В народі так його називають і   досі – одноразовий посуд багаторазового використання.

Кілька аргументів для борців з націоналізмом

У книзі “Націоналізм” найвідоміший сучасний дослідник націоналізму Ентоні Сміт пише: “Націоналізм — це ідеологія, яка ставить у центрі своїх інтересів націю і прагне сприяти її розквіту. Є три завдання націоналізму: національна автономія, національне об’єднання й національна ідентичність. На думку націоналістів, нація не спроможна вижити без достатнього прояву всіх трьох завдань.”

Як обрати Інтернет і не пошкодувати про свій вибір?

Інтернет потрібен усім. Підлітковий період вимагає лайків, юність – рефератів, зрілість – пошуків старих знайомих. І як тут, до речі, не згадати про безцінну (в буквальному сенсі) можливість неконтрольовано порушувати чужі авторські права.

На Міжгірщині є свій "Бермудський трикутник"

Міжгірщина недарма має дуже влучну назву – вся навколишня місцевість у синьогорах. Завдяки своєму мальовничому і високогірному ландшафту вона по праву здобула визнання туристичної Мекки.

Закарпатські банки кажуть, що зацікавлені випускниками УжНУ

Кафедра фінансів і банківської справи Інституту економіки та міжнародних відносин провела науково-практичний семінар «Теоретичні та прикладні аспекти проблематики функціонування банківських та парабанківських установ Закарпаття».

Екс-губернатор Закарпаття вступився за "кинутого" Балогою скульптора

Народний депутат Геннадій Москаль просить українських меценатів та міністерство культури терміново втрутитися в ситуацію, що склалася з відомим скульптором, «королем мармуру» Миколою Шматьком.

Пішов із життя герой України ужгородець Сергій Фесенко

Вічна пам’ять герою ЧАЕС полковнику міліції у відставці та чудовому батькові Сергію Фесенку від сина Дмитра, рідних та близьких!

Олександр Ледида: три роки закарпатського губернатора

17 березня 2010 року Олександр Ледида був призначений президентом Віктором Януковичем головою Закарпатської
ОДА. Недоброзичливці пророкували “губернатору” швидку відставку, прихильники ж говорили про талант менеджера та вражаючу інтуїцію нового керівника ОДА.

Справжня весна настане на початку квітня

З 19 по 23 березня в Україні буде спостерігатися певне збільшення температури повітря, після чого настане період деякого похолодання.

Ісус Христос був угорцем?

(мовою оригіналу) В этом году лауреатом премии Танчича, которой в Венгрии отмечаются заслуги работников СМИ, стал Ференц Санисло (на фото), телеведущий, известный своими антисемитскими и расистскими взглядами.

Програма еротично-мистецького фестивалю "Березневі коти" буде ну дуже насиченою

Еротично-мистецький фестиваль «Березневі коти» цьогоріч вже пройде увосьме. Щороку проект згуртовує навколо себе усе більше шанувальників еротичної поезії, любові та гарного слова, зокрема.

Боржавська вузькоколійка запрошує у винний тур

9 березня в рамках міжнародного фестивалю ви­на у Берегові відбудеться винний дегустаційний тур Боржавською вузькоколій­кою.

Аби уникнути катастрофи, Солотвинський солерудник буде закрито

Відповідне рішення прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 4 березня 2013 року, інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

"Залізна" пара з Закарпаття розкриває секрети довголіття

У селі Студений на закарпатській Міжгірщині душа в душу живуть Михайло та Єва Котики. Вік їхнього союзу докотився до позначки аж 65 (!) років, тобто до залізного весілля. У гостях подружжя автор побував напередодні родинного ювілею на їхнє щире запрошення.

За рік тисяча українських пар укладають шлюбний котракт

За 9 років в Україні було укладено лише 9 тисяч шлюбних договорів.

Долаючи перешкоди

У цьому матеріалі йтиметься про людину, якій в житті доводиться важче ніж іншим. Але, незважаючи на примхи долі, цей хлопчик не піддається труднощам, і   вперто долає перешкоди. Рудольф Келтика, вихованець медико–соціально реабілітаційного центру «Дорога життя», учень 6 класу Ужгородського багатопрофільного ліцею «Лідер».

Закарпатця визнали найсильнішою людиною планети

У 1928 році Івана Фірцака визнали найсильнішою людиною планети. Він виступав на Заході і перед королевою Британії, але в радянській Україні перебував в опалі – за сина, якого посадили за приналежність до ОУН. Тепер про “Івана Силу” зняли дитячий фільм.

Щодо ліцензування імпорту лікарських засобів — Держслужба з лікарських засобів Закарпаття

Введення з 1 березня ліцензування імпортних ліків буде відбуватись поступово і не спричинить негативних наслідків для пересічних громадян.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат