Поради, як вибрати зручні та стильні балетки та мокасини жіночі



Будь-яка жінка хоче виглядати неперевершеного. А що може бути краще за взуття на каблуках або взагалі шпильці. Це ж можна продемонструвати красу своїх ніг. Але в таких туфлях чи босоніжках не кожна зможе проходити цілий день. Ноги стомлюються.

І одразу так хочеться надягнути щось комфортне. Так мокасини жіночі стануть знахідкою у гардеробі. Тому варто заздалегідь замовити їх через інтернет-магазин Favorite shoes.

Але ось тут у деяких модниць виникають складнощі. Це ніяк не пов’язано з малим асортиментом. Вони просто не знають, а яке зараз модне взуття. Хочеться ж не тільки себе комфортно почувати, але й відповідати основним тенденціям.

Вибираємо ідеальну пару

Перш ніж взагалі вибрати мокасини, потрібно зрозуміти, а чим вони взагалі відрізняються від тих самих балеток чи сліперів. Адже є такі покупці, які замість одного купують в каталозі інше https://favoriteshoes.com.ua/ru/baletki/. Одразу хочеться сказати, що по зручності балетки нічим не поступаються, але ви ж хотіли зовсім інше.

Основні особливості мокасин:

  • м’які заокруглені форми;
  • навколо ступні шов, який йде із зовнішньої сторони;
  • шкіряна підошва.

Хоча зараз дизайнери дещо урізноманітнюють зовнішній вигляд і роблять підошву рельєфною чи додають невеличку танкетку, але дотримуються основних тенденцій.

А тепер можна спокійно вибирати

Не зважаючи на те, що взуття настільки зручне деякі панянки відмовляються їх купувати до свого гардероба. Вся справа в тім, що вони можуть підкреслити деякі недоліки (низький зріст, великий розмір ноги).

Дійсно їх краще вибирати середнім або високим дівчатам. А тепер стосовно хитрощів, щодо розміру ноги. Її візуально можна зробити меншою, якщо дотриматися таких правил:

  • відмовтесь від яскравих кольорів, які ще більше привертають увагу;
  • у моделі повинен бути високий язичок;
  • з декоративних прикрас прекрасно підходить пряжка чи ланцюжок, а ось від поверхні з блискітками відмовтесь.

З цим все зрозуміло, а тепер звертаємо увагу на модні тенденції.

  • Будь-які відтінки синього, фіолетового, оранжевого, червоного кольорів. Для прохолодного літа і для демісезонного періоду якраз підходять.
  • Це можуть бути однотонні моделі або з якимось принтом. Все залежить від ваших побажань.
  • Віддавайте перевагу мінімальному декоративному оформленню.

Дизайнери настільки урізноманітнили зовнішній вигляд взуття, що воно підходить не тільки для повсякденного використання, а ще й для роботи (тільки моделі класичних відтінків без зайвих прикрас).

Це просто ідеальний варіант на прохолодну погоду, а на жарке літо на https://favoriteshoes.com.ua знайдете оригінальні шльопанці, босоніжки.

З таким асортиментом ви у будь-яку погоду будете виглядати неперевершено.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат