Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 400, 20

Пожежник врятував людей, авто яких впало в річку з недоремонтованого мосту

Ми повідомляли, що на Хустщині авто впало з недоремонтованого мосту в річку Ріка. Це сталося 9 грудня у селі Нижній Бистрий. Свідками ДТП стали троє чоловіків, які кинулися в річку та витягли водія і пасажира з авто.

У Мукачеві з військової частини 128-ї бригади зник чоловік

Мені написала жінка із Виноградова, яка стверджує, що її батько зник у Мукачеві з військової частини 128-ї бригади у місті по вул. Ілони Зріні 153, - повідомив журналіст Віталій Глагола.

Студенти Ужгородського музичного коледжу імені Д.Є. Задора отримуватимуть стипендію Президента

5 студентів і випускників Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д.Є. Задора отримуватимуть стипендію Президента України.

Поліція Закарпаття перевіряє законність функціонування пансіонату для людей похилого віку

В Ужгородському районі співробітники поліції Закарпаття перевіряють діяльність приватного геріатричного пансіонату. Наразі у поліції розпочали два кримінальні провадження за даним фактом.

У Сваляві трапилась бійка між військовими та цивільним

Сьогодні у мережі з'явилось відео на якому видно, як двоє військових б'ються з цивільним у центрі міста поблизу магазину «Молочний».

На Березнянщині втопився чоловік, який хотів возом переїхати Уж

26 грудня мешканець с. Стужиця, 1982 р.н. під час перетину на гужовому транспорті річки Уж, поблизу с. Жорнава, через сильну течію річки перекинувся та зник у воді.

Через залишену увімкненою пральну машину на Рахівщині ледь не згорів будинок

Пожежа трапилася у селищі Ясіня. Як з’ясувалося, господарі включили пральну машину й пішли вечеряти до родичів у сусідню оселю. А коли син власниці вийшов надвір, то побачив у вікні полум’я.

Пожежники на Закарпатті врятували 59-річну жінку з вогню

26 грудня, в селі Доробратово надзвичайники врятували з будинку, що палав, господиню, яка вже добряче надихалася продуктами горіння.

На Мукачівщині водій під час руху втратив свідомість

Сьогодні трапилася незвична ДТП між населеними пунктами Зубівка і Залужжя.

Під час поїздки на передову Віктор Микита передав захисникам 100 FPV дронів

100 FPV дронів-камікадзе передали нашим воїнам для знищення живої сили противника та його техніки в районі бойових зіткнень, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Термін подачі заявок на кандидатів в амбасадори Закарпаття продовжили до 15 лютого

Активні представники бізнесу, освітньої, медичної, спортивної, культурної та інших сфер діяльності мають можливість долучитися до цієї важливої ініціативи.

27 грудня перекриють модульний міст через Тересву

27 грудня з 11.00 до 17.00, буде зупинено рух через новий модульний міст у Тересві. У цей час фахівці будуть проводити додаткові випробування мосту, аби точно визначити вантажно-пропускну здатність переправи.

Віктор Микита перебуваючи на Донеччині відвідав закарпатський добровольчий батальйон "Сонечко"

Перебуваючи на Донеччині, завітали до наших земляків, які в складі Добровольчий розвідувальний батальйон "Сонечко" зараз виконують бойові завдання в безпосередньому зіткненні з супротивником, - повідомив голова Закарпатської ОВА.

Віктор Микита на передовій відвідав земляків – бійців підрозділу ССО Карпатська Січ

Ще одна важлива та довгоочікувана зустріч на Бахмутському напрямку з нашими земляками – бійцями підрозділу ССО Карпатська Січ, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Ужгородщині на одній із АЗС загорівся щит із цінами на пальне

26 грудня о 04:59 до Служби порятунку подзвонили працівники однієї з автозаправних станцій у с. Соломоново й повідомили про пожежу. Як з’ясувалося, загорівся рекламний щит із зображеними цінами на пальне. Робітники одразу ж відключили його від електропостачання й викликали пожежників.

Віктор Микита разом з Ярославом Колесником відвідали на передовій батальйон Нацполіції

Різдво святкуємо на Донеччині разом із нашими побратимами в зоні ведення бойових дій, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Віктор Микита відвідав на передовій наших захисників і вручив відзнаки Президента

Різдвяний день зустріли на фронті разом із нашими побратимами, воїнами 3 окрема штурмова бригада, які зараз виконують бойові завдання в безпосередньому зіткненні з супротивником, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Резонансний розбійний напад на Берегівщині: суд відправив нападника за ґрати на 10 років

За публічного обвинувачення прокурора Берегівської окружної прокуратури Львівський апеляційний суд залишив в силі покарання жителю Мукачева – 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна за скоєння розбійного нападу та незаконне поводження зі зброєю.

На Рахівщині вщент згорів дерев’яний житловий будинок

Пожежа сталася у селі Росішка. До Служби порятунку зателефонував староста села Росішка, який ішов вулицею й помітив, що горить оселя. Тут проживав брат власниці обійстя, але в цей момент його вдома не було.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат