Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 440, 20

У горах Рахівщини прикордонники виявили знесиленого чоловіка з обмороженими кінцівками

21 листопада на Закарпатті під час патрулювання кордону прикордонний наряд відділення «Богдан» Мукачівського прикордонного загону виявив знесиленого чоловіка без свідомості.

ПП Ужгород заблокував словак, який каже що діє від імені словацьких перевізників

У самій Асоціації словацьких перевізників не розділяють позиції одного зі своїх членів, про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Закарпатська влада взяла під особистий контроль ситуацію із можливим блокуванням словацького кордону

Понад два тижні триває протест польських перевізників, який заблокував рух вантажного транспорту на українсько-польському кордоні. Через це значна кількість водіїв поїхала в напрямку Словаччини, що також спровокувало появу кілометрових черг на в’їзд в Україну. Тому блокування роботи пунктів перетину на українсько-угорському кордоні – питання лічених днів.

Укрзалізниця запустить кілька нових поїздів на Закарпаття

У наступному сезоні пасажирів чекають нові міжнародні поїзди Чоп – Відень та Чоп – Прага.

На території Словаччини перевізники блокують рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке»

Сьогодні з 13:30 розпочалося блокування руху вантажівок, що рухаються в напрямку словацького пункту пропуску «Вишнє Нємецке», суміжному з українським пунктом пропуску «Ужгород».

Карпатський державний заповідник святкує 55-річчям від дня створення

Щиро вітаю колектив Карпатського державного заповідника із 55-річчям від дня створення та 30-річчям з дня організації на його базі Карпатського біосферного заповідника, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Україні відзначають День Гідності та Свободи

Це свято відважних і сильних людей, які вільні творити своє майбутнє в рідній країні.

На Тячівщині хулігани обстріляли автомобіль

20 листопада на лінію «102» звернулися жителі села Угля, які повідомили, що неподалік місцевого магазину кілька чоловіків агресивно себе поводять. Також очевидці зазначили, що чули звуки пострілів.

Угорська Екуменічна служба допомоги передала 100 апаратів ШВЛ для 11 областей України

За підтримки угорського уряду у Львів привезли 100 апаратів ШВЛ, які Екуменічна служба допомоги передасть до лікарень, більшість яких розташовані у прифронтових регіонах.

Федір Шандор ініціює створення скверу імені Максима Чомоляка

Про це йдеться у депутатському запиті, який скеровано голові облради Роману Сараю та Баранинському сільському голові Юрію Марусяку.

В Ужгородській міськраді відклали рішення щодо капремонту пішохідного мосту на Театральній

Ужгородська міська рада переглянула рішення щодо проведення капітального ремонту пішохідного мосту на площі Театральній з очікуваною вартістю 31,2 млн грн, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Берегівщині внаслідок зіткнення вантажівки та легковика, ушпиталено двоє осіб

17 листопада у с. Балажер пл вул. Головній сталася ДТП за участю легкового автомобіля ВАЗ-2110 та мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter.

Дві жінки намагалася пронести через митницю понад тисячу електронних сигарет

18 листопада, на митному посту «Вилок», що на українсько-угорському кордоні, у пішохідну смугу зайшли дві жінки 32-ох та 36-ти років, жительки Закарпатської області, котрі поверталися з Угорщини.

На Закарпатті проходить молодіжний форум єдності «Гідні. Вільні. Незламні»

Цими днями на Закарпатті проходить молодіжний форум єдності «Гідні. Вільні. Незламні», який організувала Молодіжний координаційний центр "Нова генерація України" за підтримки ОВА, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Голова Оноківської тергромади знову потрапила у скандал – заблоковано виплату коштів військовим

У соцмережах з’явилося відео голови Оноківської територіальної громади Марії Коваль, у якому вона емоційно говорить про тиск з боку одного із заступників голови ОВА. Знаючи скандальність самої Коваль виникла підозра: що вона знову потрапила у скандал, а відео є нічим іншим, як превентивним захистом.

З нагоди Дня студента до УжНУ завітав заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо

17 листопада з нагоди Дня студента Василь Іванчо зустрівся з майбутніми економістами, аудиторами, фінансистами, податківцями – представниками економічного факультету Ужгородського національного університету.

Закарпатська облрада звільнила чиновника, якого двічі за рік зупиняли п’яним за кермом

Упродовж 2016-2023 років Мирона Гівчака чотири рази зупиняли напідпитку за кермом.

У Закарпатській ОВА відзначили працівників культури та майстрів народного мистецтва

Закарпатських працівників культури та майстрів народного мистецтва привітали з професійним святом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат