Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

Зоопарк угорського міста Ніредьгаза дав притулок диким тваринам з України

Мавпочка Катя, ігрунка карликова, потрапила до зоопарку Ніредьгази у березні 2022 року разом з сім’єю, що приїхала з-під Києва, утікаючи від війни.

На Хустщині в придорожній канаві виявили тіло чоловіка

17 грудня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка в придорожній канаві за адресою: Хустський район, с. Дубрівка.

На Хустщині під час пожежі загинула жінка

15 грудня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Ракош, вул. Макаренка. На пожежі виявлено тіло власниці оселі.

Теракт у сільраді села Керецьки: серед постраждалих – військовий на протезах

Серед потерпілих внаслідок підриву гранати у сільраді - військовий Василь Штефко.

На Закарпаття привезли сотні гуманітарних Різдвяних пакунків

Благодійний фонд ADRA відвідав Закарпаття з гуманітарною місією

На посаду керівника Свалявського лісгоспу прагне потрапити скандальний екс-регіонал

На Закарпатті активізувалися колишні регіонали та люди Медведчука

У Перечині електричка зіткнулася з легковиком, загинув водій

Аварія сталася 15 грудня о 16:50 на залізничному переїзді в місті Перечин.

Міст, що постраждав від повені на Рахівщині, працюватиме з обмеженнями по вазі

Щодо мосту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070904 Рахів – Богдан – Луги, де внаслідок паводку   стався зсув опорної стіни приватного дворогосподарства.

На Закарпатті з робочою поїздкою перебуває начальник Сил ТрО «Захід» полковник Олег Шемчук

У межах візиту провели нараду із залученням військових бригади територіальної оборони, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - На порядку денному – питання функціонування Сил територіальної оборони, які сьогодні виконують завдання за межами регіону, та тих, що функціонують у пунктах постійної дислокації.

Віктор Микита підбив підсумки цьогорічної роботи Конгресу місцевих та регіональних влад

«Це рік консолідації зусиль усіх областей і громад країни», – Віктор Микита підбив підсумки цьогорічної роботи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Голова ОВА привітав новопризначеного ординарія Мукачівської Дієцезії Миколу Петра Лучка

Сьогодні мав за честь у стінах адміністрації вітати новопризначеного ординарія Мукачівська Дієцезія римсько-католицької церкви Миколу Петра Лучка, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті прикордонники виявили безпілотник контрабандистів

У ході реалізації оперативної інформації, на околиці села Підвиноградів Берегівського району прикордонники Мукачівського загону виявили місце запуску, виготовлений вручну безпілотний літальний апарат, автомобіль, в якому знаходились пускова установка «літачка» з пультом управління, балон, компресор та ноутбук із завантаженою картою українсько-угорської ділянки кордону. Крім того, було виявлено майже 1500 пачок безакцизних сигарет, які контрабандисти мали намір переправити до Угорщини.

Відбудеться аукціон з продажу дозволу на розробку родовища питної води поблизу Ужгорода

21 грудня Державна служба геології і надр України проведе повторний аукціон з продажу дозволу на геологічне вивчення та розробку родовища на Ужгородщині, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Міжгірщині стався обвал дороги

Внаслідок інтенсивних опадів відбулося руйнування низової підпірної стінки висотою 3 м на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С 070602 Міжгір'я-Лозянське у с.Лозянський Міжгірської територіальної громади. За попередніми підрахунками обвал розміром 28 м погонних.

Товариство українців в Угорщині звернулося до угорського парламенту та Віктора Орбана

Речниця української національної меншини Угорщини Ліліана Грекса оприлюднила звернення до угорського парламенту та Прем'єр-міністра Віктора Орбана в якому закликала підтримати початок переговорів про вступ України до Європейського Союзу.

Угорці Закарпаття звертаються до керівництва Євросоюзу та глави уряду Угорщини

Громадські організації закарпатських угорців та органи самоврядування багатьох закарпатських населених пунктів з компактним проживанням угорців звертаються до керівників органів європейського союзу та до прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана із заявами сприяти початку переговорного процесу щодо вступу України до Євросоюзу.

Делегація дипмісій країн-членів Європейського Союзу відвідали підприємство у Берегові

Національні спільноти Закарпаття щоденно працюють в економічному секторі краю, створюють робочі місця та підтримують наших захисників, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Керівники дипмісій ЄС відвідали Закарпатський угорський інститут та Берегівський ліцей

Освіта національних спільнот – одне з найважливіших питань життєдіяльності   місцевих громад, яке перебуває у фокусі уваги влади на всіх рівнях, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Представники України та ЄС відвідали храм в Берегові та обговорили функціонування релігійних громад

У межах візиту керівників дипломатичних місій країн-членів Європейського Союзу відвідали Закарпатську реформатську церкву в Берегові, де провели зустріч із представниками релігійних конфесій, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат