Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

Вантажний напрямок на українсько-словацькому кордоні розблокували!

Як повідомили Закарпатську митницю словацькі колеги, вчора пізно ввечері, (04.12.2023) протестувальники тимчасово розблокували кордон та звільнили проїзд для вантажних транспортних засобів до міжнародного пункту пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке».

Новий завод на Закарпатті використовуватиме всю деревину області?

У травні 2023 року губернатор Закарпаття Віктор Микита повідомив, що біля села Батьово розпочалося будівництво нового деревообробного заводу. Будує компанія «БФ Термінал», бенефіціаром якої є відомий у лісовій сфері Леонід Юрушев − власник Коростенського заводу МДФ.

На пожежі у Солотвині загинуло 3 людей, двоє з яких - діти

4 грудня пообіді до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку у смт Солотвино Тячівського району. Про загорання рятувальників сповістили сусіди, які не на жарт перелякались, адже у будівлі мешкала родина з дітьми.

На Міжгірщині Audi A4 злетів у річку - загинула людина

2 грудня до ДСНС надійшло повідомлення про ДТП за участю легкового автомобіля Audi A4. Його водій не впорався з керуванням та з’їхав у р. Теребля, за адресою: Хустський район, с. Синевирська Поляна.

В’їзд з боку Угорщини вільний для вантажівок

Четвертий тиждень триває протест польських перевізників, який заблокував рух вантажного транспорту на українсько-польському кордоні, а з 1 грудня Союз автомобільних перевізників Словаччини блокує словацько-український кордон у пункті пропуску «Вишнє Нємецьке – Ужгород», - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Пошкоджений міст у селі Розтоки, що на Рахівщині, відкриють лише для легкових автомобілів

Для легкових автомобілів дозволять рух через міст на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 070904 Рахів – Богдан – Луги, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті винесли вирок військовому за відмову служити

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок військовослужбовцю Андрію М., який три місяці не з’являвся у військову частину та відмовився служити. Суд призначив сержанту п’ять років тюрми.

На Рахівщині тимчасово закрили проїзд через міст у селі Розтоки

Внаслідок перезволоження грунту відбувся зсув опорної стіни приватного дворогосподарства, що знаходиться поруч з транспортним мостом, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Львівщині знеструмлено 300 населених пунктів: потяги на Закарпаття прибудуть із запізненням

Сильний снігопад на Львівщині спричинив відключення електропостачання.

На Закарпатті через значні опади підтоплено дороги та сільгоспугіддя

Сьогодні в другій половині дня очікуються сильні опади особливо у гірських та передгірних районах, що призведе до ще серйозніших наслідків.

На Закарпатті проходить масштабний форум за підтримки Програми розвитку ООН

Співпраця влади і бізнесу як фундамент економічного розвитку регіону в умовах війни – головна тема масштабного форуму, який цими днями проходить на Закарпатті за підтримки ПРООН, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпаття та регіон Умбірія в Італії поглиблюватимуть співпрацю у економіці, екології та медицині

Продовжуємо роботу в італійському регіоні Умбрія. Сьогодні у місті Перуджа провели низку цікавих і важливих зустрічей, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

СБУ викрила, що Сівкович координував інформдиверсії Шуфрича проти України

Служба безпеки зібрала нові докази державної зради з боку колишнього заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони України Володимира Сівковича, який переховується в росії та працює на фсб.

У Чопському прикордонному загоні новий керівник

Наказом Голови Державної прикордонної служби України,   призначено нового очільника Чопського прикордонного загону. До виконання обов’язків приступив полковник Василь Вітровчак.

Розпочалося блокування руху вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке»

За інформацією, що надійшла від Прикордонної поліції Словацької Республіки, о 16:05 на території Словаччини розпочато блокування руху вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке», суміжний українському пункту пропуску «Ужгород». Акцію, терміни якої наразі не відомі, проводять представники Спілки перевізників Словаччини.

Інформація про ніби то перевірки на Закарпатті багажів та домівок громадян виявилася неправдивою

Рада оборони Закарпатської області не приймала Рішення про перевірки військовими багажів, вантажів та домівок громадян

Ігор Шинкарюк: Рішення про перевірку документів прийнято не для того, аби впливати на мобілізацію

Рішення Ради оборони області запровадити перевірку документів на території краю прийнято не для того, аби впливати на мобілізаційні заходи.

На Берегівщині лоб у лоб зіткнулися Mercedes та Lexus

На автодорозі між селами Бене та Вилок сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками. У зіткненні брали участь автомобіль Mercedes та позашляховик Lexus.

Закарпатська влада переймала досвід роботи сміттєпереробного заводу у італійському місті Перуджа

Разом із колегами із Закарпатської обласної ради перебуваємо у відрядженні в італійському місті Перуджа, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат