Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 300, 20

Ромський бунт на Закарпатті: випустили вбивць на виборах барона

Бунт відбувається у Підвиноградові, Берегівського району, люди вимагають повернути двох підозрюваних у злочині до вʼязниці, повідомив Віталій Глагола.

На Закарпатті встановили першу вітротурбіну в горах

На Закарпатті змонтували першу вітротурбіну вітряного парку «Островський» у гірському селі Нижні Ворота. Вітряк встановлений на кордоні Львівської та Закарпатської областей. Про це Укрінформ повідомила заступник директора із зв’язків з громадськістю ТОВ “Френдлі Віндтехнолоджі” Ольга Поштак.

На Закарпатті розчищають дороги - найбільше випало снігу в гірських районах

Актуальна інформація щодо стану розчищення доріг місцевого значення станом на 10.00.

Через налипання мокрого снігу у 20 населених пунктах області відключали електропостачання

Сьогодні станом на 7.00 внаслідок тривалого снігопаду та налипання мокрого снігу в окремих районах Закарпаття було частково відключено від електропостачання 20 населених пунктів, а саме:

Словаччина підтримає виділення Україні 58 млрд євро

Закарпаття отримало кілька хороших новн після сьогоднішньої зустрічі Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з його словацькими колегою Робертом Фіцо, - повідомив перщий засткпник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Фірми-рекрутери, які запрошували студентів-іноземців в УжНУ, не сплатили за їх навчання

Дві фірми, які спеціалізуються на рекрутингу   студентів-іноземців, кілька років   не сплачували за їх навчання за   спеціальностями   «Медицина» та «Стоматологія, Фармація, промислова фармація» в Ужгородському національному університеті (УжНУ).

Міжгірська селищна рада 23 січня закупила різдвяні подарунки для дітей на 84 360 грн

23 січня 2024 року Міжгірська селищна рада провела тендер на купівлю Різдвяних подарунків на 84 360 гривень, переможцем обрано Федоренко Віталію Михайлівну.

Поблизу Хуста вантажівка перекинулася після зіткнення з легковиком

ДТП сталася на дорозі державного значення Мукачево-Рогатин.

ВАКС заочно заарештував підозрюваного у справі нардепа Горвата

Вищий антикорупційний суд заочно взяв під варту підозрюваного у справі народного депутата групи «Довіра» Роберта Горвата про заволодіння землею на Закарпатті, через що державі завдано майже 127 млн грн збитків.

На Берегівщині у колодязі виявили тіло жінки

22 січня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про виявлення тіла жінки в криниці за адресою: Берегівський район, Берегівська тергромада, с. Вари, вул. Ілони Зріні.

Поблизу Ужгорода сталася масштабна пожежа в житловому будинку

22 січня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Баранинська тергромада, с. В. Лази, вул. Кільцева. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та покрівлю на площі 200 кв. м.

На подвірʼя депутата Закарпатської облради кинули гранату

23 січня, близько 4-ої години ранку на головний пульт центрального спостереження поліції охорони надійшов сигнал «тривога» із одного з обʼєктів, а саме з приватного будинку в Мукачеві.

Керівництво області зустрілося з закарпатським духовенством

Керівництво області зустрілося з єпископом Ужгородським і Закарпатським ПЦУ Варсонофієм та адміністратором Мукачівської греко-католицької єпархії владикою Нілом.

За наругу над Державним прапором України закарпатець отримав шість років ув’язнення

Злодій, який вже був звинувачений за засуджений умовно за ч.2 ст.185 КК України до 4 років 3 місяців та скоїв ще декілька крадіжок. Минуло року піднявся на руїни Королівського замку Нялаб «Nyalabvar», який розташований у селі Королево Берегівського районі.

На Перечинщині двоє людей отруїлися чадним газом

19 січня до ДСНС Закарпаття повідомили про ушпиталення 2 осіб (1968 та 2015 р.н. - батько та дочка) до Ужгородських міської та дитячої лікарень з діагнозом отруєння чадним газом. Потерпілі проживають за адресою: Ужгородський район, Перечинська тергромада, с. Ворочово, вул. Сонячна.

В Ужгороді під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло людини

21 січня, до Служби порятунку подзвонили мешканці багатоповерхівки на вулиці Тімірязєва та повідомили про ймовірну пожежу.

У День Соборності в Ужгороді вшанували президента Карпатської України Августина Волошина

Сьогодні ми відзначаємо День Соборності України і 105-ту річницю підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, -   повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Всю свою історію ми живемо у боротьбі за нашу незалежність, народ та майбутнє. І наша боротьба все ще триває.

Рівень води в річках Закарпаття знижується, рух на автошляхах відновлено

18 та 19 січня внаслідок інтенсивних опадів у більшості річок і потічків на території Закарпаття відбулося підняття рівнів води, що подекуди призвело до негативних наслідків, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Володимир Чубірко задекларував 2,5 млн поворотної фінансової допомоги, яку він надав власній дружині

Ексголова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко за 2022 рік задекларував 2,5 млн "поворотної фінансової допомоги", яку він надав власній дружині. Про це свідчать дані декларації Володимир Чубірка за 2022 рік.  

У селі Сторожниця, що біля Ужгорода, два дні поспіль горять житлові будинки

18 січня о 05:44 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Сторожниця, по вул. Тарнівецькій. Вогнем знищено речі та майно домашнього вжитку, а також перекриття оселі на площі 30 кв. м.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат