Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

Поблизу Говерли заблукали 4 туристів з Польщі - усіх знайшли рятувальники

Вчора о 23:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту втратили орієнтир та заблукали четверо громадян Республіки Польща.

В Ужгороді провокатори заблокували будівництво будинку, у якому передбачено житло військовим

Конфліктна ситуація сталася в Ужгороді навколо будівництва багатоквартирних будинків на вулиці Кримській в Ужгороді

На Виноградівщині зіткнулися два легковика - постраждали п’ятеро осіб

4 січня, на лінію "103" поступило повідомлення про ДТП в с. Велика Копаня на Виноградівщині.

Депутати Ужгородської міськради звітують перед виборцями про роботу за рік

На початку року представники органів місцевого самоврядування традиційно звітують про пророблену за рік роботу. Відповідно до чинного законодавства. У першу чергу перед своїми виборцями. Чи зверталися до них містяни впродовж року і з якими питаннями, перепитали у голови фракції політичної партії «Слуга народу» в Ужгородській міській раді Арсена Мелкумяна.

На Хустщині шукають імовірну потопельницю

3 січня до ДСНС надійшов лист з Нацполіції, для проведення пошукових робіт тіла ймовірної потопельниці, 1962 р.н. у р. Тиса.

Через вибух газоповітряної суміші є постраждалі на Тячівщині та Мукачівщині

3 січня ДСНС Закарпаття повідомили про вибух газової суміші у приватному житловому будинку, без подальшого горіння. Це сталося на Тячівщині у с. Грушово, вул. Монастирська. В результаті вибуху одна особа отримала опіки обличчя й верхніх кінцівок та доставлена в травматологічне відділення Тячівськогої РЛ.

Головою Закарпатського обласного центру екстреної медичної допомоги став Анатолій Пшеничний

З 30 грудня, згідно Розпорядження Закарпатської обласної ради вiд 26.12.2023 року №281-рд , директором Закарпатського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Закарпатської обласної ради призначено Анатолiя Пшеничного.

Попри війну медична галузь на Закарпатті продовжує розвиватися - підсумки 2023 року

Упродовж минулого року сформували та затвердили спроможну мережу єдиного госпітального округу, що включає 7 найпотужніших закладів обласного підпорядкування (надкластерні), 7 кластерних (багатопрофільні лікарні районного рівня) та 8 лікарень загального профілю, які надають медичну допомогу не менше ніж за 8 напрямками, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Міст у Тересві відкрито для вантажного транспорту

Новий рік починаємо з довоочікуваної новини. Від сьогодні, 2 січня, з 14.00 модульний міст через річку Тересва на автомобільній дорозі Н-09 Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Біберка-Львів між населеними пунктами Тересва та Бедевля відкрито для автомобілів вагою до 40 тонн.

У Хусті чоловік застрелив неповнолітнього, який проник до його помешкання

Поліція Закарпаття встановлює обставини вбивства неповнолітнього при перевищенні заходів, необхідних для затримання його за вчинення кримінального правопорушення.

На Закарпатті прикордонники врятували двох чоловіків, які готували рідним «сюрприз»

Двох закарпатців, які вирішили зробити «сюрприз» своїм родичам та зустріти новий рік у сімейному колі, врятували на Рахівщині прикордонники Мукачівського загону спільно із своїми румунськими колегами.

На Закарапатті знайшли тіло дівчини, яка зникла кілька днів тому

25 грудня в селі Нове Давидково зникла дівчина 22 років, яка має ознаки пхилогічного розладу на фоні сильного стресу. В 7 ранку вийшла з дому та не повернулась.

У Рахові під колесами авто загинула пенсіонерка

28 грудня до поліції зателефонував 29-річний житель Рахівщини та повідомив, що скоїв наїзд на пішохода.

Працівник СБУ, який насмерть задавив подружжя в Оноківцях, уник тюремного ув’язнення

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області виніс вирок капітану СБУ Олександру Перевознику, який збив подружжя на пішохідному переході біля Ужгорода – 67-річна жінка загинула на місці, а чоловік отримав важкі травми, від яких помер у лікарні.

На території Берегівської лікарні завершується будівництво п’ятиповерхового блоку стаціонару

На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури, які забезпечують лікування та реабілітацію наших захисників, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Курган у Білках мають внести до Державного реєстру нерухомих пам'яток України

Зберегти унікальну пам’ятку скіфської епохи: за позовом прокуратури курганний могильник на Хустщині мають внести до Державного реєстру нерухомих пам'яток України.

Пожежник врятував людей, авто яких впало в річку з недоремонтованого мосту

Ми повідомляли, що на Хустщині авто впало з недоремонтованого мосту в річку Ріка. Це сталося 9 грудня у селі Нижній Бистрий. Свідками ДТП стали троє чоловіків, які кинулися в річку та витягли водія і пасажира з авто.

У Мукачеві з військової частини 128-ї бригади зник чоловік

Мені написала жінка із Виноградова, яка стверджує, що її батько зник у Мукачеві з військової частини 128-ї бригади у місті по вул. Ілони Зріні 153, - повідомив журналіст Віталій Глагола.

Студенти Ужгородського музичного коледжу імені Д.Є. Задора отримуватимуть стипендію Президента

5 студентів і випускників Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д.Є. Задора отримуватимуть стипендію Президента України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат