Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

В Ужгороді під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло людини

21 січня, до Служби порятунку подзвонили мешканці багатоповерхівки на вулиці Тімірязєва та повідомили про ймовірну пожежу.

У День Соборності в Ужгороді вшанували президента Карпатської України Августина Волошина

Сьогодні ми відзначаємо День Соборності України і 105-ту річницю підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, -   повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Всю свою історію ми живемо у боротьбі за нашу незалежність, народ та майбутнє. І наша боротьба все ще триває.

Рівень води в річках Закарпаття знижується, рух на автошляхах відновлено

18 та 19 січня внаслідок інтенсивних опадів у більшості річок і потічків на території Закарпаття відбулося підняття рівнів води, що подекуди призвело до негативних наслідків, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Володимир Чубірко задекларував 2,5 млн поворотної фінансової допомоги, яку він надав власній дружині

Ексголова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко за 2022 рік задекларував 2,5 млн "поворотної фінансової допомоги", яку він надав власній дружині. Про це свідчать дані декларації Володимир Чубірка за 2022 рік.  

У селі Сторожниця, що біля Ужгорода, два дні поспіль горять житлові будинки

18 січня о 05:44 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Сторожниця, по вул. Тарнівецькій. Вогнем знищено речі та майно домашнього вжитку, а також перекриття оселі на площі 30 кв. м.

На Закарпатті внаслідок паводка підтоплено автодорогу Мукачево Рогатин

18 січня внаслідок інтенсивних опадів у більшості річок Закарпаття відбулося підняття рівнів води. Станом на ранок 19 січня підтопленими є 250 га сільгоспугідь на Хустщині й 80 га у Берегівському районі.

Відомий закарпатський військовий підтрмав проєкт створення реабілітаційного центру в Ужгороді

Відомий закарпатський військовий, кавалер ордена «За мужність» ІІІ ступеня, Ігор Шимоняк підтрмав проєкт створення реабілітаційного центру 4.5.0 Recovery Center. Про це повідомив голова Закарпратської ОВА Віктор Микита.

Розпочато набір учасників на третій курс у Закарпатському центрі підготовки до нацспротиву

Розпочато набір учасників на третій навчальний курс у Закарпатському центрі підготовки населення до національного спротиву.

На пожежі в Ужгородському районі загинула людина

Вогонь охопив житловий будинок, розташований на вулиці Тарнівецькій у с. Сторожниця.

Оприлюднено декларацію голови Закарпатської ОВА за 2022 рік

Голова Закарпатської ОВА за 2022 рік задекларував не лише зарплату в адміністрації, але й у військовій частині СБУ. Про це свідчать дані декларації Віктора Микити за 2022 рік, оприлюдненої в Єдиному реєстрі.

Закарпатська митниця: Volkswagen, Skoda   та Audi - найбільш імпортовані авто в 2023 році


У 2023 році в зоні діяльності Закарпатської митниці випущено для вільного обігу 2 865 легкових транспортних засобів, які імпортували громадяни. З них 2 - нові автомобілі, що становить 0,07% від загальної кількості імпортованих легкових авто в нашому регіоні. Також у митний режим імпорту громадяни помістили 143 вантажних автомобілів.

На Берегівщині у річці Тиса виявили тіло чоловіка

16 січня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення з поліції про виявлення тіла чоловічої статі на березі р. Тиса, поблизу с. Веряця Королівської тергромади Берегівського району.

До створення реабілітаційного центру в Ужгороді можуть долучитися західні партнери

Відновлення фізичного та ментального здоровʼя захисників —   одна з головних тем під час зустрічі очільника Закарпаття Віктора Микити з представниками міжнародного Проєкту «Пряма Допомога для України», - повідомив голова ОВА Віктор Микита.

Віктор Микита: Шлях України до ЄС став відкритим завдяки великій роботі команди Президента

Шлях України до ЄС став відкритим завдяки великій роботі команди Президента Володимира Зеленського, наших захисників та всього українського народу.

Ужгородська міська багатопрофільна клінічна лікарня отримала новий комп’ютерний томограф

Це сучасне обладнання дозволить збільшити обсяги надання медичних послуг відділенням КТ у десятки разів, а також дасть змогу безоплатно обстежувати більшу частину амбулаторних хворих за направленнями сімейних лікарів, що є надважливим з урахуванням того, що в закладі лікуються та проходять реабілітацію поранені захисники, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Берегові обласні керівники провели робочу зустріч із представниками угорської спільноти краю

Сьогодні в приміщенні Берегівської філії навчального центру «Матіас Корвінус Колегіум» провели робочу зустріч із представниками угорської спільноти краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Через непрочищений димар у Чопі вчаділа пенсіонерка

Бійці ДСНС регулярно виїжджають на спалахи сажі – за пів січня таких викликів сталося вже 28. 15 січня один із них ледь не завершився трагедією: в Чопі у будинку на вулиці Тисовій сусіди запідозрили пожежу та о 13:13 подзвонили на 101.

Дві громади області працюватимуть над розробкою концепцій індустріальних парків

Так, кошти для виготовлення необхідної документації отримають Кам’янська й Тячівська ТГ у межах конкурсу обласної військової адміністрації та Агентства регіонального розвитку і транскордонного співробітництва «Закарпаття», - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Помер ще один депутат Керецьківської сільради з числа постраждалих від теракту

Сьогодні, в закарпатській обласній лікарні помер депутат Керецьківської сільської ради 1975 року народження Мирослав Нитка. За словами лікарів він підчас підриву гранати отримав численні осколкові поранення голови, що були не сумісні життям.

На Закарпатті проходять навчання обласного центру підготовки населення до національного спротиву

Один підрозділ, єдина родина, велика об’єднана Україна та її захист від окупантів – це ідеологія Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат