Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

На Закарпатті з робочим візитом перебувають керівники дипмісій країн-членів Європейського Союзу

Серед дипломатів також пані Посол ЄС в Україні Катаріна Матернова, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатські словаки просять керівництво ЄС та главу уряду Словаччини сприяти вступу України в ЄС

Голова ГО Закарпатське обласне культурно-просвітнє товариство словацьких жінок "Довіра" Яна Дудаш-Рижак від імені словаків Закарпаття звернулася до Глави Європейської Ради Шарля Мішеля та прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо з проханням підтримати рішення про відкриття переговорів про членство України в Європейському Союзі.

На Закарпаття привезли Вифлеємський вогонь миру

Його зі Словаччини доставили скаути та передали нашим пластунам у Кафедральному греко-католицькому соборі в Ужгороді, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Із 11 грудня угорські перевізники почнуть блокувати пункту пропуску на «Захонь-Чоп»

Як стало відомо із заяви, опублікованій на офіційному сайті Асоціації угорських підрядників автоперевезень «MKFE», у понеділок, 11 грудня, розпочнеться протест угорських перевізників на 4-й автомобільній дорозі біля пункту пропуску на «Захонь-Чоп». Планується, що триватиме він з 10.00 11 грудня до 24:00 31 грудня. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Хустщині авто впало з недоремонтованого мосту в річку

Сьогодні у селі Нижній Бистрий Горінчівської громади, що в Хустському районі, авто злетіло з мосту в річку Ріка.

Співробітник ТЦК на Закарпатті під наркотиками намагався поранити ножем колишнього колегу

Співробітник ТЦК на Закарпатті під наркотиками намагався поранити ножем колишнього колегу, - повідомив журналіст Віталій Глагола.

На Закарпатті відбулися навчання зенітно-кулеметного батальйону

Разом з бійцями взяв участь у навчаннях зенітно-кулеметного батальйону, який виконує бойові завдання з охорони повітряного простору на Закарпатті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Оголошено цьогорічних лауреатів акції «Письменник за прилавком»

8 грудня підбили підсумки акції «Письменник за прилавком» й оголосили цьогорічних лауреатів.

До Виноградова знову прибула гуманітарна допомога дітям від Чехії та Словаччини

Ще на Днях України в Кошице головний організатор цих Днів, голова громадської організації Феман Едуард Бураш познайомився з представниками гуманітарної організації з Чехії "Дорога надії життя". І тоді визріла думка спільної акції допомоги дітям в Україні.

Чому провалився план

Нам обіцяли швидку перемогу влітку цього року. Нам обіцяли потужний контрнаступ і звільнення окупованих територій. Але щось пішло не так.

12 закарпатців одержать 1,2 млн. грн на реалізацію ініціатив за підсумками Конкурсу стартапів

Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА зазначив, що підприємці-початківці та ті, хто планує створити бізнес в області, отримають від 50 до 100 тисяч гривень на розвиток своєї справи.

Співробітник Іршавського ТЦК вступив у бійку з випадковим перехожим

У місті Іршава Закарпатської області сталася бійка між співробітником Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) та   випадковим перехожим.

Правоохоронці знайшли чоловіка, який сьогодні вночі запускав в Ужгороді салюти

Сьогодні, близько 1-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про застосування піротехнічних засобів, на вулиці Лісовій, в Ужгороді.

З професійним святом сьогодні привітали представників органів місцевого самоврядування області

«Без місцевого самоврядування нині неможливо уявити розвиток Закарпаття, адже кожен робить свій внесок у розбудову краю та України загалом. Так, цеглина за цеглиною формується позитивний інвестиційний імідж, створюються комфортні й безпечні умови для проживання в громадах», – зауважив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

Небо над Закарпаттям надійно захищене від атак ворога на об’єкти критичної інфраструктури

Сьогодні передали понад 30 машин нашому зенітно-кулеметному батальйону, який виконує бойові завдання з охорони повітряного простору в регіоні, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Голова Закарпатської ОВА нагородив захисників відзнаками Президента «За оборону України»

У День Збройних Сил України нагородив захисників, які боронять державу від окупанта та крок за кроком звільняють наші території, відзнаками Президента «За оборону України», - повідомив Віктор Микита.

У Мукачеві в каналі виявили тіло потопельника

5 грудня до ДСНС надійшло повідомлення про виявлення тіла ймовірного протопельника, 1989 р.н. у руслі каналу Коропецький, за адресою: м. Мукачево, вул. Гагаріна.

Голова Закарпатської ОВА привітав українських захисників з Днем Збройних Сил

Наш захист, наша опора, надія та наші герої – це Збройні Сили України.

У тренажерних залах Ужгорода відбувся рейд ТЦК

Повістки видали чоловікам, які тренуються в залі, а також тренерам у "VIPER GYM", "ФАНАТ", Клевер та інших.

Для туберкульозної лікарні у с. Нижня Апша на Тячівщині надійшла рентгенодіагностична установка

Перш ніж вона розпочне роботу, її слід змонтувати, а закладу - отримати ліцензію на провадження діяльності з використанням джерел іонізуючого випромінювання, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат