Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 32060, 20

В Ужгородській мерії на хабарі затримали начальника ЖРЕР? (ВЕРСІЯ)

Вчора, 9 квітня о 17.40   проводилось затримання начальника ЖРЕР № 4 Поповича Я.М. та проводились слідчі дії відносно начальника департаменту міськго господарства Касперова О.П, та його заступника Сабовчика Д.М., які вимагали хабаря 10000$ через посередника Поповича, за погодження документації на реконструкцію приміщення.Про це повідомляє джерело Rionews.

Анатолій Гриценко: В Україні можуть бути дострокові президентські вибори

(мовою оригіналу)Неужели, Янукович не планирует второй срок? Но ведь в Раде не исключают того, что в Украине могут быть досрочные президентские выборы. Так говорит народный депутат Анатолий Гриценко.

Мукачівського суддю посадять?

Напередодні, Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього судді Мукачева Заборовського Віктора Степановича. Справу порушили по факту перевищення службових повноважень у цивільній справі № 2-796.10. від 23.10.2010 року.

Чутки з політичних кіл: Віктор Медведчук нібито зустрічався зі Степаном Деркачом

Досить цікаву інформацію отримало наше видання з достовірних джерел, які близькі до ВВМ. Напередодні в Києві Віктор Медведчук зустрічався з Степаном Деркачом.

Від подвійного громадянства закарпатці більше втратять, ніж отримають  

У лютому цього року на розгляд Верховної Ради України внесено урядовий законопроект про запровадження штрафів за подвійне громадянство. Його розробниками пропонується внести змiни до низки законiв у частинi встановлення обмежень для осiб, якi є громадянами України та одночасно перебувають у громадянстві іншої держави.

Балога виправдовується, мовляв, корупційних схем у чорнобильских проектах — ані на копійку

(мовою оригіналу) Упреки о коррупции при реализации чернобыльских проектов безосновательны. Об этом в интервью изданию «Зеркало недели. Украина» заявил министр чрезвычайных ситуаций Виктор Балога, сообщает пресс-служба МЧС.

Аналітика мовою оригіналу: Будут ли выборы выборами или опять купят сколько нужно?

В последнее время политическая жизнь Закарпатья скорее пассивная, нежели активная. В медиа это нарекли авитаминозом власти. Можно добавить — и оппозиции. Но руководитель области в недавнем телеинтервью сказал, что ждать осталось недолго — вскоре «начнется».

Як балогівці округи під себе наділили

Центрвиборчком «нарізатиме» округи на парламентські вибори під конкретних кандидатів.

І як їм сідниці не злипнуться?

Тоді як більшість українців ледь перебиваються від зарплати до зарплати, від пенсії до пенсії, депутати Верховної Ради продовжують жирувати. Обід у їдальні Верховної Ради депутатам обходиться у 20—25 гривень. Про це пише газета «Комсомольська правда в Україні».

Балогівські фірми кинули око на землі УжНУ

Раніше ЗМІ вже повідомляли про зловживання в Ужгородському Національному університеті. Як виявилося, це триває й далі.
Днями стало відомо, що у збереженні Миколи Вегеша на посаді ректора УжНУ балогівська команда має не тільки моральний чи передвиборний інтерес, а й суто матеріальний.

Тимошенко і Луценко все таки братимуть участь у виборах (ДОПОВНЕНО)

(мовою оригіналу) Но не как реальные кандидаты в списке оппозиции, а в качестве политических образов

Аналітика: Саботаж та репресії у митниці (ДОПОВНЕНО)

У розпорядженні "Економічної правди" опинилися документи і свідоцтва, які підтверджують, що на митницях у зв'язку розпорядженням Віктора Януковича збільшити збори не тільки утворилися черги і не тільки штучно завищуються платежі для суб'єктів ЗЕД, - в митних органах з'явилися "саботажники" та почалися кадрові чистки.

У закарпатського фермера вкрали 18 свиней

В селі Велика Добронь Ужгородського району розташоване фермерське господарство, в якому вирощують поголівя свиней. І от невідомі зловмисники поцупили звідти аж 18 тварин.

Справу про вбивство власника кафе «Піт-стоп» перекваліфікували і скерували до суду

2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, від удару якого помер бізнесмен, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Українці – одні з найнещаcніших у світі

У рейтингу 155 країн світу Україна – на 91 місці. Білоруси, росіяни, пакистанці, іранці і мешканці Нікарагуа і то щасливіші.

У «ПАДІЮНІ» покажуть як власноруч можна прикрасити великодній кошик

«Креатив студія» при обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» розкриває секрети пасхальної творчості.

Аналітика: Влада пропонувала Тимошенко уїхати за кордону в обмін на закриття кримінальної справи

(мовою оригіналу) Как уже сообщалось, вчера генеральный прокурор Виктор Пшонка поручил обеспечить лечение экс-премьера Юлии Тимошенко за пределами Качановской колонии.

Тігіпко після податку на розкіш візьметься за пасивні доходи

Після введення податку на розкіш, в уряді можуть почати думати над оподаткуванням пасивних доходів, що становлять основу добробуту найбагатших людей.

Відомий ужгородець поскаржився міліції на агресивних і непорядних дівчат

Відомий на Закарпатті візажист, стиліст Юрій Абросімов подав скаргу до міліції після інциденту, що стався сьогодні у його під’їзді.

Аналітика мовою оригіналу: Без идеалов, без принципов, без царя в голове

Несмотря на «ненаучность», идеология выполняет ряд важных и полезных функций. Она отвечает на вопросы, почему нужно быть сознательным гражданином, ради чего переносить ограничения, временные и постоянные трудности. Наконец, она призвана сплачивать членов общества для решения исторических задач.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат