Міліцейська вівчарка   знайшла 72-річного дідуся, котрий заблукав і дві доби провів у кукурудзяному п

Василь Козак 30.08.2013 12:25 ПОДІЇ

Про те, що 72-річний мешканець с. Лоза Іршавського району пішов із дому і протягом майже двох діб не повертається, в сільраду повідомили його сусіди.


Односельці зразу організували пошуки, однак ті були безуспішними. Тоді сільський голова звернувся за допомогою в Іршавський райвідділ міліції, керівництво якого викликало з Мукачева кінологів із двома службовими собаками. Обстеження прилеглої місцевості в радіусі трьох кілометрів також було безрезультатним. Нарешті одна зі службових собак взяла слід і повела міліціонерів на кукурудзяне поле. Там дідуся й знайшли — він лежав на землі непритомний, але ще дихав. Міліціонери надали чоловікові невідкладну допомогу й викликали «швидку», яка доправила його в районну лікарню.

За інформацією Іршавського райвідділу міліції, слід зниклого взяла вівчарка Діна, в послужному списку якої вже кілька розкритих резонансних злочинів. Так, минулого року вона знайшла вбивцю у Воловецькому районі — взявши слід біля трупа, привела міліціонерів прямо до будинку злочинця, котрий у всьому зізнався. А два роки тому вистежила жінку, яка викрала з дитячого відділення Свалявської райлікарні немовля («РІО» докладно розповідала про цю історію). Нещодавно Діна перемогла в обласних змаганнях службових собак і наступного місяця поїде в Одесу на всеукраїнські змагання.

P. S. Коли інформація готувалася до друку, стало відомо, що знайдений на кукурудзяному полі дідусь через кілька днів, на жаль, помер.

Василь Козак

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат