Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 32120, 20

Оксана Макар побажала, щоб її кривдникам відрізали геніталії і згодували псам

Тетяна Суровицька, мама зґвалтованої та покаліченої Оксани Макар, зняла на відео свою доньку на лікарняному ліжку. Ролик з'явився на YouTube. У репліках постраждалої присутня нецензурна лексика.

Аналітика: Сергей Тигипко — секретный маркетинговый ход Партии регионов

Не прошло и   полгода с того дня, когда Тигипко на пару с Азаровым огорошили страну известием о намерении   объединить партии. А теперь, когда это уже свершилось, хитрые члены «Народной партии» Литвина и «ЕЦ» Балоги спят и видят, как бы тоже пролезть по маршруту, проложенному Тигипко.

Генпрокурор наголосив на необхідності координації правоохоронців у боротьбі зі злочинністю

14 березня, у м.Львові Генеральний прокурор України Віктор Пшонка провів нараду з питань підвищення ролі прокурорів у координаційній діяльності.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 19 березня. Вдалий початок робочого тижня буде приємним, якщо зранку не полінуєтеся налаштувати себе на позитив і пригоститеся чашечкою свіжозвареної кави. Нехай всі хороші помисли стануть реальністю, а перше весняне тепло наповнить затишком душу!)

Безвізовий режим з Європейським Союзом є реальністю?

(мовою оригіналу) Переговоры по безвизовому режиму Украины с Евросоюзом продвигаются довольно успешно. Об этом «Комментариям» сообщил директор Центра прикладных политических исследований «Пента» Владимир Фесенко.

Чи виторгував Балога в Януковича Закарпаття

У минулому номері ми розповідали про активні торги Балоги за те, щоб повністю прихопити нашу область. Достатньо пригадати поїздку Балоги у президентську резиденцію «Межигір’я» на розмову до Януковича. Джерела повідомили про деякі подробиці цих торгів.

Страшна помста

Головна версія жахливої трагедії, що сталася в Мукачеві — нездатність чоловіка будувати стосунки в сім’ї й помста дружині

ДоКІР невакцинованим

У Закарпатті зафіксовано 436 випадків захворювання на кір.

Ужгород — Братислава —   Нью-Йорк — Лондон — ?

На противагу усталеному враженню про слабкість жінок, які ні на що не здатні, крім виставляння ультиматумів та «вибивання» грошей із чоловіків, або ж навпаки, портрет української роботяги, яка світу білого не бачить, бо повинна прогодувати дітей, а відтак працює на енній кількості робіт, ночами не досипає, вдень не доїдає і т. ін., хочеться розповісти про дівчину, яка у свої 25 досягла чимало і, як стало зрозуміло після розмови з нею, не збирається зупинятися на досягнутому.

У Єгипті ужгородця засудили до 25 років тюрми

Серед звинувачень навіть підготовка замаху на президента...

Таємниця «металевого паркану» переростає в черговий земельний скандал?

Таємні земельні оборудки в Ужгороді ведуться безпосередньо на очах в ужгородців.

Закарпатець сів на 6 років за збут канабісу

Нещодавно вступив у силу вирок Мукачівського міськрайонного суду, за яким мукачівця, який на залізниці збував наркотики засуджено до 6 років позбавлення   волі.

На Закарпатті незаконно виділяли 2 га землі

Прокуратура Великоберезнянщини попередила незаконне виділення землі.

Футбол. "Металіст" зіграє з "Спортингом"

Відбулося жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу єврокубків.

Інформація про ультиматум С.Тігіпка щодо В.Балоги є спецоперацією проти лідера "силовиків" - В.Бала

Інформація про ультиматум лідера "Сильної України" Сергія Тігіпка Партії регіонів стосовно того, що до ПР увійде або він, або В.Балога, може бути спецоперацією, направленою проти лідера "Сильної України". Про це в ексклюзивному коментарі УНН сказав політтехнолог Віталій Бала.

Тігіпко попрощався з однопартійцями, закликавши їх працювати на авторитет Партії регіонів

Лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр Сергій Тігіпко оприлюднив прощальне відеозвернення до однопартійців, у якому закликав їх вступати до Партії регіонів.

Аналітика від Андрія Магери: Дехто роздає гречку не тим виборцям

Чим ближче до виборів, тим гострішими стають суперечки навколо нарізання мажоритарних округів. Вже 10 квітня ЦВК має оголосити, скільки їх має бути в кожному регіоні, проте поки що виборча комісія не поспішає з рішенням.

В Ужгороді представили нового голову Апеляційного суду

Вчора Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Леонід Фесенко представив суддівському корпусу Закарпаття новопризначеного голову Апеляційного суду Закарпаття Миколу Крегула.

В ужгородських боржників відключають воду

Відключення води злісним боржникам триває. Йдеться наразі винятково про юридичні особи. Так, у четвер водопостачання відімкнули гуртожитку на вул. Бородіна, 14 та в будівлях обласного військкомату і піхотного полку на вул. Другетів (як уже повідомлялося раніше, державний бюджет за об’єкти військових боргує Водоканалу Ужгорода понад 200 тисяч гривень).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат