Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 32180, 20

Спасибі Азарову за чистий Ужгород і вкручені лампочки...

Прем’єр-міністр України Микола Азаров нарешті добрався до Закарпаття. Нагадаємо, що у планах прем’єра відвідини нашої області були вже давно.

6 березня увесь Ужгород залишиться без водопостачання

29 лютого КП “Водоканал м. Ужгорода” отримало повідомлення від ПАТ “Закарпаттяобленерго” про відключення усіх об’єктів підприємства від електропостачання з 10.00 06 березня 2012 року.

Аналітика мовою оригіналу: Почему отечественный туризм уходит в тень?

Известно, что в мировой экономике индустрия туризма является одной из самых прибыльных и динамичных отраслей. А во многих государствах мира туризм приносит наибольшие экономические выгоды национальной экономике, будучи главной составляющей наполнения бюджета. Однако в нашей стране...

Ужгород: Культурні заходи березня

1 березня – Фортепіанні шедеври Ф.Ліста, Ф.Шопена, С.Рахманінова у неперевершеному виконанні заслуженої артистки України ЕТЕЛЛИ ЧУПРИК. Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР. Місце проведення: м. Ужгород, пл. Театральна 10. Початок о 18.00. Вартість квитків – 20 грн....

На додачу до зарплати ужгородський мер Погорелов оформив собі ще й пенсію

Мабуть, 11 тисяч. грн. зарплати меру недостатньо: з минулого року він отримує ще й пенсію – 7 500 грн. щомісяця. Натомість зарплати освітян міста опинились під загрозою.

Аналітика: 15 секретов операционной системы ANDROID

Смартфоны и планшеты с операционкой от Google пользуются просто бешеной популярностью. Число пользователей устройств на Android растет с каждым днем. Но не все знают о некоторых функциях Android, которые делают работу с устройством еще удобнее.

Посадовців КП «БТІ м.Ужгород» судитимуть за махінації з держмайном

До суду передано справу двох посадовців КП «БТІ м.Ужгород», діями яких Міноборони було завдано збитків на 23 млн. грн.

Ужгородець, що «пролетів» над мерським кріслом, тепер зібрався "пролетіти" над парламентом

Ужгородець Микола Жолтані, відомий як засновник торгової мережі «Зіна», зібрався балотуватися до Верховної Ради. Про це повідомили неназвані представники Миколи Жолтані в офіційнії прес-розсилці для ЗМІ.

В.о. ректора УжНУ можуть призначити Володимира Приходька

Освітніми колами Закарпаття шириться інформація про нову домовленість стосовно крісла ректора Ужгородського національного університету. Як відомо, термін чинного ректора добігає кінця вже цієї весни і міністром освіти буде призначено виконуючого обов’язки.

Азаров читатиме студентам лекцію у драмтеатрі

Завтра, 1 березня, прем’єр-міністр України Микола Азаров прочитає лекцію студентам чотирьох вишів Закарпаття.

Футбол. Сьогодні збірна України проведе першу гру в 2012 році

Збірна Україні сьогодні зіграє зі збірною Ізраїлю. Матч розпочнеться о 19.00, а його трансляцію можна подивитися на каналі «Інтер».

Очільник Ужгородського перинатального центру змушує підлеглих підписати листа на його підтримку?

За інформацію з достовірного джерела, сьогодні головний лікар УМПЦ А. Чабан провів "профілактичну" бесіду з працівниками закладу

Аналітика мовою оригіналу: Одесские террористы – готовилось ли покушение на Путина?

Эксперты категорически отрицают версию о том, что история с покушением на Владимира Путина является частью избирательной кампании или пиар-ходом.

Не витримав: Мер Ужгорода таки подасть до суду на телеканал ЗІК

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов подасть до суду на телеканал ЗІК за перекручування фактів у програмі «Хто тут живе?». Про це він повідомив на прес-конференції журналістам.

Вкрай голодний чиновник Ужгородської райради попався на хабарі

Із заявою в міліцію звернувся молодий приватний підприємець з Ужгорода. Чоловік мав намір орендувати складське приміщення в одному з районів міста, яке відноситься до майна районного будинку культури.

Ха! В Ужгороді прокладуть дорогу через злітну смугу аеропорту

В Ужгороді планують прокласти нову дорогу, яка буде перетинати злітну смугу аеропорту "Ужгород". Про це сьогодні на прес-конференції розповів мер Ужгорода Віктор Погорєлов.

Черговий цирковий номер клоуна   з Завидова

Цього тижня ЗМІ смакували клоунадою в Кабміні за участі Балоги та Азарова. Сталося так, що під час засідання уряду за участі президента на трибуні виступав Балога. Він щось там собі говорив, а президент просто вийшов. І тут Балога замовк.

УжНУ можуть закрити?

Наші джерела в ДВНЗ «Ужгородський Національний університет» повідом­ляють, що серед викладачів та студентів ширяться чутки про... закриття вузу.

Прокуратура закрила пересувний звіринець з Волині, що перебував на Тячівщині

Закарпатська міжрайонна природоохоронна прокуратура зобов’язала екологічну інспекцію в Закарпатській області зупинити діяльність Волинського пересувного звіринця, де неналежним чином утримують 22 тварини. Про це повідомив Закарпатський міжрайонний природоохоронний прокурор Михайло Погоріляк

УжНУ закриють?

Завтра на економічному факультеті УжНУ збирається позапланова вчена рада, яка буде розширеною, де зможуть бути присутні не лише викладачі, а й студенти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат