Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 32220, 20

Мер Ужгорода заступився за «Кактус» і сказав, що його мамі шум теж заважає

Щотижня на шум у барі «Кактус», що в Ужгороді на Корзо, до міліції надходить приблизно 3 заяви.

День кохання в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як пройшов День кохання в обласному центрі - споглядайте світлини нашого фотокора Яноша Немеша.

Аналітика: Як влада може не допустити опозиційних кандидатів до виборів

Для багатьох опозиційних політиків парламентські вибори можуть закінчитися, не розпочавшись, ще на етапі висування/реєстрації кандидатів. Діючий виборчий закон, хоча багатьма положеннями й унеможливив зняття кандидатів як на рівні мажоритарних, так і пропорційного виборчого округу – проте містить низку прихованих небезпек.

Вищий специалізований суд підтвердив вирок мукачівській банді

Нещодавно Судова палата у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ поставила остаточну крапку в одній з найрезонанснійших за останній час в Закарпатті кримінальній справі…

Тіло пасажира іномарки, що вчора втрапив в аварію, витягнули з води

Сьогодні, 14 лютого, об 11:15 хустські водолази знайшли в річці Іршавка тіло 35-річного пасажира іномарки, яка вчора на автошляху Мукачево-Рогатин потрапила в ДТП.

Київський славістичний університет закрили (коментар управління освіти Закарпатської ОДА)

Глава Державної інспекції навчальних закладів України Михайло Гончаренко заявляє, що за результатами перевірок 11 українських вузів позбавлено ліцензій на здійснення часткової або повної освітньої діяльності.

Ужгородська палачінта (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Власне, свято млинців "Ужгородська палачінта" - споглядайте фото нашого фотокора Яноша Немеша.

Аналітика мовою оригіналу: Баблога...

Украине наступит полный "ЕЦ", если в будущем парламенте   окажутся сразу 4 (четыре) представителя печально известного закарпатского семейства

В Ужгороде также есть своя Кунсткамера. Правда, маленькая...

В своем стремлении познать мир мы мечтаем посетить Рим, Париж, Санкт-Петербург, рассматриваем в картинках культурные памятники Европы, позже, если повезет, заказываем дорогие туры и потом с гордостью показываем друзьям фотоотчет о приобщении к вечным ценностям

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі 14 лютого, вівторок. Не розчаровуйтесь, якщо вже зранку справи йдуть трохи не так, як вам хотілось би. Переконайте себе у безперечному успіху та спробуйте самотужки створити собі святковий настрій, якщо інші не поспішають дарувати вам радість. Лише світлих думок на початку нового дня та смачної вам ранкової кави!

Аналітика хабарництва: ГАИ как рэкет, или Кому платят стражи дорог?

(Мовою оригіналу) Министра МВД буквально атаковали анонимками стражи дорог. На сайтах и блогах начали появляться открытые письма разоблачающие произвол высших чинов ГАИ.

В Ужгороді спалили машину екс-депутата і екс-керівника філармонії

Хто спалив машину Павлу Мешку? Власне, саме над з’ясуванням цього питання працюють співробітники Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області..

Аналітика від Романа Шпорлюка: "Модерна нація починається зі слів: "Ми різні, але всі — українці"

Царська Росія трактувала великоросів значно гірше, ніж українців. Формування імперії було нищенням історичної географічної російської нації. Українські регіони мали значно більше свобод, ніж великоросійські в самій імперії

В Ужгороді на перехресті з вимкненими світлофорами сталася ДТП

ЗМІ вже не раз писали про проблеми, пов’язані з відсутністю регулювання автомобільного руху на одному з найжвавіших перехресть Ужгорода, на перетині вулиць Заньковецької та Грушевського.

Повна ізоляція

Від України всі відвертаються. Поїздка нашого президента у швейцарський Давос довела, що з ним не має наміру контактувати ніхто з лідерів світу.

«Коли хлопці підходять знайомитися й питають, чим займаюся,   спочатку незручно й відповідати, бо вон

...— каже багаторазова чемпіонка світу та Європи з гирьового жонглювання Анжеліка Химинець.

У Мукачеві підвішують млинці та шейки!

Виявляється, в Мукачеві у кафе з милою назвою «Палачінточка» ще з початку грудня підвішують не лише каву, а й щось їстівне. Поспішаємо вам про це повідомити. У «Палачінточці» нам сказали, що тут підвішують, як правило, каву, млинці та тістечка. На момент нашого телефонного дзвінка у кафе були підвішені 2 порції млинців, 3 кави та 1 шейк.

Російський перевізник, знепритомнівши, ледь не замерз біля траси

Врятували чоловіка працівники обласної ДАІ, вчасно надавши першу медичну допомогу, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській об­ласті.

У міській СЕС за три тисячі гривень «закривають очі» на порушення...

Днями в міліцію звернулася з заявою ужгородка, власниця кафе. Міська санепідемстанція виявила в закладі якісь порушення, через що обіцяли його закрити. Та одна з працівниць цієї служби пообіцяла «залагодити» цю проблему за умови, якщо підприємець дасть їй хабар у сумі три тисячі гривень, повідомляє СГЗ УМВС України в Закарпатській області.

В Ужгороді за ціною квартири можна   придбати і будинок

Із 27 по 29 січня в Мукачеві пройшло відкрите засідання Ради Асоціації фахівців із нерухомості (ріелторів) України   (АФНУ). Одне з ключових питань, що розглядалися на засіданні — законодавче регулювання ринку нерухомості.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат