Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-21') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 32320, 20

Аналітика від "Форбс": Схема інвестицій по-українськи це "влада — бюджет — офшор — приватизація"

Компанії на Кіпрі чи яких-небудь Віргінських островах має кожен поважаючий себе олігарх. Номінально кіпріоти часто володіють в Україні найбільшими підприємствами. Про це знає офіційна влада, однак нічого з цим не робить. Очевидно, сама ж і користується.

"Комсомольская правда в Украине": Переписав наново Конституцию, Януковичу будут готовить второй срок

(Мовою оригіналу) У президента собрались менять Конституцию. В ближайшие дни в Администрации президента заработает Конституционная ассамблея, главой экспертной группы по подготовке которой ранее был назначен первый президент Леонид Кравчук.

Священики радять українцям бути обережними під час купань на Водохреща

Українські православні церкви Московського та Київського патріархату закликають віруючих дотримуватися правил безпеки під час купання й освячення води з нагоди Богоявлення Господнього (Водохреща), яке відзначають 19 січня.

За минулий рік закарпатки народили 5 трійнят і зробили понад 200 абортів

Приблизно на однаковому рівні залишається статистика переривання вагітності у закарпаток. За минулий рік було зроблено 238 абортів. Близько від 11 дітей відмовилися батьки.

Чого чекати українцям від нового Кримінально-процесуального кодексу?

Президентський проект Кримінально-процесуального кодексу, схоже, стане черговим документом, який помахом руки проголосують в парламенті. Він передбачає, зокрема, що суд присяжних, право на який є в чинній Конституції, надаватиметься тільки щодо злочинів, за вчинення яких передбачено довічне ув’язнення.

Аналітика мовою оригіналу: На каком языке говорила Русь?

Никто, сохранивший здравый рассудок, не будет спорить с тем, что сегодняшняя Украина это Русь или Киевская Русь, как ее назвали позднее историки.

Аналітика від Тетяни Монтян: У більшості політсил — порожня "лава запасних"

З наближенням виборів конфлікти всередині партій стають жорсткішими, а внутрішньовидова боротьба - запеклішою, тож важче прогнозувати майбутнє великих і дрібних політичних партій.

Черговий земельний скандал розгортається в Ужгороді

Від людей забирають дерева, від дітей — майданчик. В Ужгороді розгорнувся черговий земельний скандал – цього разу на подвір’ї вулиці Володимирської, 28.

Аналітика: Число звіра 666 є у прізвищах усіх наших президентів

А "хохол" означає птаха, який згоряє та відроджується з попелу, — вважає мовознавець Юрій Кобзенко

Принци і жебраки

За рівнем розриву між доходами громадян Україна опинилася серед країн третього світу.

Рік паркувального щастя

Попри те, що на папері ужгородські паркування збиткові, чиновники чомусь уперто підтримують їхню роботу. Навіть якщо це незаконно.

Фан-зона чи ділянка під дерибан?..

Упродовж кількох останніх тижнів увагу ужгородців привертає виняткова жвавість робіт у Боздоському парку. Мешканці обласного центру є свідками того, що тут вирубують не тільки сухостій, кущі чи тонку поросль, а й цілком здорові дерева та, що не менш дивує, тут-таки спалюють їх. Під пилку, за свідченнями обурених очевидців, йдуть також старі платани.

Закарпаття перетворюють   на сміттєзвалище

Як вирубуються столітні дуби та відкривається сміттєзвалище...

Із легкого «УДАРу» закарпатські КВНники вирушили на оглядини   до Маслякова (ДОПОВНЕНО)

2 січня в Сочі стартував XXIII Міжнародний фестиваль команд КВН «Ківін-2012». Виступивши на ньому успішно, команди мають шанси потрапити у прем’єр-лігу, вищу українську чи першу лігу КВН. Вперше за майже 10 років на сочинську сцену вийшла і команда із Закарпаття   «Тяп-Ляп».

«Підвішена кава» і далі буде в Ужгороді!

Як стало відомо, у Харкові (перше місто України, де започаткували традицію «підвішена кава») акція поширена у 18 кав’ярнях, а в маленькому Ужгороді — у 16 закладах. Ми і надалі у році Дракона продовжуватимемо залучати нові кав’ярні до акції з гаслом «Віддай, якщо можеш. Візьми, якщо хочеш».

Аналітика мовою оригіналу: "Вокруг Тимошенко появляется героический и жертвенный ореол"

Украинские политологи спорят о том, как повлияет освобождение Юлии Тимошенко из тюрьмы на оппозиционные силы.

Терміново викликати міліцію на Закарпатті стало простіше...

У великих магазинах, кафе, автозаправках та інших подібних закладах останнім часом звертає на себе увагу велика наклейка жовтого кольору. Напис на ній — «Терміновий виклик міліції»

Балога покине посаду міністра, бо хоче йти в депутати?

Нещодавно опубліковані матеріали про готовність міністра МНС брати участь у виборах до Верховної Ради України дали основу для розмов про те, що Віктор Балога найближчим часом залишить свою посаду.

На Ужгородщині земельні махінатори попались "на гарячому"

Днями на хабарі в 9000 гривень попався молодий юрист однієї з сільських рад в Ужгородському районі, причому сам хабар він одержав не з рук в руки, а через посередника...

Йолка про Ужгород, батьків, друзів і майбутнє материнство

Про те, хто чекає співачку в її рідному місті, ставлення до кулінарних шоу і майбутнє материнство

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат