Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 32340, 20

«Бліц» започаткував Зимовий танцювальний табір за участі зірок сучасної хореографії(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вперше, завдяки старанням «бліцівців», а зокрема керівниці студії сучесного танцю «Бліц» Олени Камінської, Ужгород відвідав і поділився досвідом із закарпатськими танцівниками, лідер сучасної хореографії в Україні — креативний продюсер СТБ, режисер-постановник першого на теренах України танцювального 3D мюзиклу «Барон Мюнхгаузен» Костянтин Томільченко.

Аналітика мовою оригіналу: "Сколько стоит заказать убийство и откупиться от закона"

Где нанять наемника, у кого купить противопехотные гранаты, как закрыть уголовное дело и вообще забыть о существовании закона за относительно небольшую сумму? На всякий случай: обратный выкуп потрепанной души, глупых принципов и неликвидных моральных ценностей обойдется значительно дороже. Все данные взяты из Государственного реестра судебных решений.

Мовою оригіналу: Ющенко и Балогу обвинили в убийстве бабы Параски

Народный депутат Геннадий Москаль удивлен рядом украинских СМИ, которые растиражировали сообщения о якобы причастности экс-министра внутренних дел Юрия Луценко к смерти Параски Королюк.

Аналітика: Біг по колу, або якими будуть вибори-2012?

Щоб відповісти на це питання, слід враховувати суто українські реалії, особливо ж ті, котрі склалися після перемоги Януковича на президентських перегонах 2010. Не можна ізолюватися і від європейського світу, де проблеми стрімко накопичуються.

Незаконність регламенту Ужгородської міськради - завтра розглядатимуть у судді

Чи прозора Ужгородська міська рада, Феміда продовжить виясняти завтра.

Ужгородець Юрій Чижмарь —   можлива кандидатура у губернатори Тернопільщини?

Для голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна новорічні свята пройшли не так, як звикло обласне начальство.

На білборді в Іршаві замість зіпсованого Януковича вигулькнув Попович

У місті Іршава Закарпатської області зіпсували білборд з привітанням Президента України Віктора Януковича. Про це повідомив очевидець.

Аналітика: Майбутня дестабілізація Росії стане жахом для України

Як і очікувалось ще 2008 року, перша глобальна економічна криза спровокувала тектонічні зсуви в геополітичному устрої світу. Наприкінці 2010-го – початку 2011 року світ здригнувся від народних протестів, які розпочалися в Тунісі, а потім перекинулися на Єгипет, далі – на Лівію, Сирію, Ємен та низку інших країн Близького Сходу й Північної Африки...

Як позбутися варикозу за 20 хвилин

У Британії набирає популярність нова швидка і мінімально інвазивна система лікування варикозу вен під назвою ClariVein, пише The Daily Mail.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 9 січня. Починати новий тиждень після тривалих святкувань не так легко, тому перш за все збадьоріть свій організм чашечкою ароматної кави. Вона пришвидшить сприйняття нової інформації, і день матиме легкий та приємний початок. Гарного вам старту і позитивного завершення вже розпочатих справ!

Аналітика: 86% українських «інвестицій» на Кіпр пішли з Донеччини

Дані щодо обсягів прямих іноземних інвестицій в Україну за останній квартал минулого року і, відповідно, за весь минулий рік будуть оприлюднені Державною службою статистики ще не скоро. Проте певні підсумки можна підбити, відштовхуючись від нерадісних показників за 9 місяців і деяких негативних тенденцій в цій сфері, що чітко виявилися минулого року.

Чоловік Юлії Тимошенко попросив політичного притулку в Чехії

Чоловік колишнього Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр, який зараз перебуває в Чехії, попросив політичного притулку в цій країні. За даними чеської газети «Право», відповідне прохання він подав ще в останні дні 2011 року.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 6 січня. Святковий настрій вже зранку забезпечить чашечка ароматної кави. Незважаючи на те, що останній день тижня трохи пришвидшує сприйняття інформації та підсвідомо квапить у виконанні будь-яких справ, не йдіть на поклику своїх емоцій та виконуйте задумане сумлінно, тоді й результат не забариться! Гарної вам коляди, смачної куті та лише світлих думок напередодні Різдва!

Щороку чиновники розкрадають близько 7 млрд. доларів державних коштів

За минулий рік чиновники витратили через державні закупівлі мільярди гривень. Багато тендерів були досить сумнівними з точки зору крайньої необхідності. Пропонуємо добірку найоригінальніших держвитрат 2011 року.

Новорічна ніч по-закарпатськи...

Хоча за інформацією відповідних служб Новий 2012 рік Закарпаття зустріло відносно спокійно, не обійшлося без пожеж, ДТП та смертельних наслідків. Традиційні масові гуляння на центральних площах міст залишили на ранок 1 січня купу бруду, порожніх пляшок, сміття.

У Закарпатті в Новорічну ніч першим лелека приніс хлопчика

«Новонароджені скрізь плачуть однаково. Коли ж вони зростають, у них виявляються неоднакові звички. Це результат виховання». Сюнь-цзи.

Аналітика мовою оригіналу: Чем Венгрия напугала ЕС (ДОПОВНЕНО)

Новая Конституция Венгрии фактически провозгласила реализацию идей консервативной революции в Венгрии, которую последовательно воплощает премьер-министр Виктор Орбан. Находясь у власти всего год, Fidesz (Венгерский гражданский союз) успел ввести немало новшеств.

"Унікум" з Ужгорода за мандрівки до інших країн не платить жодної копійки!

31-річний Роман Стецик з Ужгорода за вісім років побачив 40 країн. За подорожі не заплатив ані гривні

Пенсія «народних обібранців» в 14 разів вища за людську

Станом на жовтень 2011 року середній розмір пенсій народних депутатів, що призначаються за Законом "Про статус народного депутата", досяг 15717,10 гривень, повідомили Укрінформ у Пенсійному фонді.

Аналітика: Сколько стоит украинская ГТС?

Цена ГТС в $20 млрд вызывает очень много вопросов. Даже по самым скромным оценкам, стоимость украинской ГТС, вместе с подземными хранилищами, составит более $100 млрд, считает эксперт Института энергетических исследований Юрий Корольчук.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат