Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.08.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 8 серпня. Розподіліть свій час так, аби його було достатньо на хороші миті й бажаних співрозмовників. Кавування буде удвічі приємнішим, якщо додати до нього нотку оптимізму й улюблені солодощі. Не відмовляйте собі в затишному ранкові й отримаєте протягом дня значно більше позитивних зустрічей і справ. Бадьорого прокидання!

Цитата дня:   Глухий кут - це відмінний привід, щоб ламати стіни.     (Аркадій та Борис Стругацькі "Далека Райдуга»)

8 серпня в Ужгороді вдень 32 - 36°. Вранці небо буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Народний прогноз погоди
: 8 серпня відзначається день священномучеників Єрмолая, Єрміппа і Єрмократа, ієреїв Нікомедійських. У наших пращурів це був час збору трав у лікарських цілях. У минулі часи помітили, золотавий колір зорі і фіолетове забарвлення горизонту - до хорошої погоди.

За православним календарем 8 серпня ІМЕНИНИ відзначають Аппіон, Геронтий, Єрмолай, Ермипп, Ермократ, Гнат (Ігнатій), Иерусалема, Мойсей, Ореозила, Параскєва й Федір (Феодор).


Сьогодні також:
  Україна: День військ зв'язку
  Бутан: День незалежності
  Ірак: День миру



Цей день в історії

1815 — Наполеон відправився в заслання на острів Святої Єлени.
1899 — Американець А. Маршалл запатентував холодильник.
1943 — Муссоліні був ув'язнений на острові Маддалена біля Сардинії.
1944 — У Берліні вісім німецьких офіцерів, звинувачених у підготовці замаху на Гітлера, у тому числі фельдмаршал фон Віцлебен, повішені на струнах від піаніно.
1945 — СРСР оголосив війну Японії, розпочавши введення військ у Манчжурію.



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 8 серпня — «Самотній рейнджер» Поч. о 12.00, 14.40, 17.20, 20.00 та 22.40.

Кафе «Мир» (вул. Капушанська)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.


Галерея «Ужгород»  
Виставка Олени Кондратюк «Карпатські сни» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня вас чекає загострення конфліктних ситуацій з оточуюченням. Ваш нестабільний емоційний стан пов'язаний зі складнощами в роботі ендокринної системи. Вам варто звернутися до лікаря за допомогою, щоб вчасно зупинити неприємний процес. У другій половині дня з'ясування стосунків з коханою людиною може зашкодити вашій робочій активності. Доведіть розпочаті справи до кінця.
Телець День сприятливий для відновлення старих зв'язків. Вам варто проявляти наполегливість у спілкуванні з партнерами. Аргументуйте свої переваги і говоріть про фінансову вигоду. Вам слід відмовитися від будь-яких видів ділового співробітництва з родичами. Не беріть на себе відповідальність за роботу іншої людини, це може вам нашкодити.
Близнюки. Сьогодні вам вдасться знайти спільну мову з опонентами та недоброзичливцями. Уникайте інтриг і засудження поведінки керівника. У вашому оточенні є людина, яка може допомогти просунутися по кар'єрних сходах. Не бійтеся відкрито говорити про свої плани і обговорювати фінансові наміри. Увечері вам варто приділити час плануванню своєї робочої стратегії.
Рак. У першій половині дня вас чекає зустріч з людиною з минулого. Вам варто забути старі образи і скористатися можливістю мати додатковий дохід. У другій половині дня вам буде потрібно виконати важливе доручення керівника. Намагайтеся не посвячувати колег у свою роботу, інакше можуть виникнути складності. Вільний час присвятіть приємному заняттю, яке дозволить зняти стрес.
Лев Сьогодні у вас попереду напружена робота і прийняття складних рішень. Вам слід спиратися на факти і статистику, щоб не припуститися помилки. У другій половині дня тримайтеся подалі від інтриг і пліток. Вам слід сконцентрувати всю свою увагу на особистих цілях і власному успіху. Увечері вам необхідно прийняти розслаблюючу ванну з травами і сіллю.
Діва. День сприятливий для початку нових справ і реалізації намічених планів. Вам вдасться знайти спільну мову зі своїми опонентами і отримати вигоду від колективної співпраці. У другій половині дня намагайтеся не відволікатися, інакше ви не встигнете виконати важливу роботу. Ваш партнер потребує вашої уваги. Не варто давати приводу для ревнощів, інакше виникне конфлікт.
Терези Сьогодні вам варто зайнятися роботою з документами і усуненням недоліків у роботі. Ефективними будуть курси підвищення кваліфікації або навчання новим навичкам. Вам варто вкласти час у свій розвиток, щоб досягати кращих результатів. У другій половині дня остерігайтеся авантюристів і ризикованих угод. Обережність і передбачливість дозволять вам уникнути втрат.
Скорпіон Сьогодні вам вдасться опинитися на олімпі слави завдяки випадковій зустрічі. Користуйтеся ситуацією і сприятливими обставинами, щоб просунутися по кар'єрних сходах. У другій половині дня випадковість допоможе вам суттєво випередити конкурентів. Вам слід проявити дисциплінованість і методичність у своїх діях. Утримати успіх - не просто, але ви зможете сьогодні розпочати цей процес.
Стрілець. Вранці вам слід утриматися від далеких поїздок і кермування автомобілем. У громадських місцях слід уважно стежити за своїми цінними речами та документами. У другій половині дня ваш керівник може висловити своє невдоволення. Не варто сперечатися, поставтеся спокійно до ситуації, що склалася. Увечері постарайтеся знайти спосіб, який дає вам можливість розслабитися і забути про проблеми.
Козеріг У першій половині дня вас чекає важлива зустріч з новими партнерами. Будьте переконливі і уважно ставтеся до потреб співрозмовника. Вам буде потрібно прийняти важливе рішення, відмовившись від взаємодії з людиною, яка приносила втрати. У другій половині дня вас чекає отримання прибутку. Порадуйте себе приємними покупками, які принесуть хороші емоції.
Водолій. У вас попереду напружена робота і розбіжності з колегами. Не варто боротися за справедливість. Чиніть з людьми так, як вам буде зручно, інакше ви можете пошкодувати про втрачену можливість. У другій половині дня у вас буде серйозна розмова з керівництвом. Не варто сумніватися у своїх силах, у вас все вийде, якщо ви будете намагатися.
РибиДень буде особливо вдалим для працівників сфери торгівлі. Вам вдасться зробити те, що давно не виходило. Відносини з колегами можуть загостритися через підвищену увагу з боку керівництва. У другій половині дня намагайтеся не поспішати у прийнятті важливих рішень. Уважно аналізуйте інформацію, тоді вам вдасться уникнути проколів у роботі.




А зараз — усміхніться :)


Я працюю на заводі з виробництва клею. Мені тут подобається, у нас шоколадні стіни, гномики допомагають нам розфасовувати товар, на дозвіллі можна кататися на веселці і взагалі я кульбабка.



Оголошення в садку! Шановні батьки, стежте за своєю поведінкою Після вихідних, за сніданком всі діти чокаються!



- Що на обід?
- Нічого.
- Вчора теж було нічого!
- Приготувала на два дні.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат