Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22220, 20

Студент-активіст відправив депутатів-регіоналів "на пенсію"

А також закликав всіх обласних депутатів своїми діями підтримувати національні ідеї та національного виробника і пересісти з дорожезних автівок на яких сьогодні приїхали на пленарне засідання на "Дейво сенс".

12 спортсменів взяли участь в обласному турнірі з настільного тенісу серед інвалідів

22 лютого 2014 року в місті Берегові у ЗОШ №10 (вул. Еккел Д’єрдя, 3) відбувся відкритий обласний турнір з настільного тенісу серед інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами фізичного і розумового розвитку пам’яті Дмитра Максимова.

Сербайло запропонував створити представництво Закарпаття в Брюсселі

Таку пропозицію заступник голови облради Андрій Сербайло озвучив сьогодні на сесії в розрізі питання про пришвидшення роботи з підписання Україною угоди про Асоціацію з ЄС та впровадження безвізового режиму.

Залишки тоталітарного режиму в області ліквідують

Закарпатські депутати сьогодні на черговій сесії підтримали рішення про звернення до районних та селищних рад з проханням ліквідувати на території області залишків тоталітарного режиму. Мова йде про символіку, яка ще десь можливо збереглася в районах та селах, а також про назви вулиць.  

Закарпатські депутати передумали розпускатися

Найголовніше питання - про саморозпуск Закарпатської обласної ради - таки зняли. Опозиціонер Мирослав Білецький таки зняв своє питання. Про це з сесійної зали повідомила кореспондент РІО

Футбол. Початок весняної частини Чемпіонату України перенесено

Федерації футболу України надіслала лист на адресу Прем’єр-ліги щодо звернення МВС України стосовно перенесення початку весняної частини змагань ПЛ на пізніший термін.

Заступник Балоги просить опозиційного Білецького зняти питання про саморозпуск Закарпатської облради

Сьогодні, 26 лютого на сесії Закарпатської обласної ради депутати мають голосувати за рішення про саморозпуск Закарпатської обласної ради. Однак заступник голови обласної ради Івана Балоги Андрій Сербайло просить ініціатора питання - опозиційного Мирослава Білецього зняти це питання.

Закарпатська сотня самооборони повертається додому з Майдану

Після доленосних подій 22 лютого 2014 року, коли в Україні перестав діяти режим Януковича, та трохи стабілізувався градус напруги в суспільстві, після низки кадрових призначень і ухвалених Верховною Радою України рішень, Закарпатська сотня самооборони вирішила завершувати місію на Майдані.

Закарпатські депутати підтримали звільнення ректора УжНУ

Сьогодні, 26 лютого на сесії Закарпатської обласної ради депутати підтримали звернення ініціативної групи УжНУ до МОН щодо негайного звільнення ректора Федора Ващука з посади. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

Депутати заборонили діяльність Українського вибору у Закарпатті.

Сьогодні, 26 лютого депутати Закарпатської обласної ради 71 голосом (всього присутні 82 депутати із 106) проголосували за заборону діяльності організації "Український вибір" у Закарпатті. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

"Беркута" більше немає

Виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков підписав наказ про ліквідацію спецпідрозділу «Беркут».

Закарпатські депутати від ЄЦ і ПР склали повноваженя

Сьогодні, 26 лютого на сесії Закарпатської обласної ради 3 депутати від Партії регіонів та 2 від ЄЦ склали повноваження. За це проголосували 79 депутатів із 82 присутніх. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

Закарпатська обласна рада хоче розпуститися. Голосуватиме за це поіменно

Сьогодні, 26 лютого депутати Закарпатської облради внесли у порядок денний проект рішення про саморозпуск. За це проголосували 58 депутатів із 82 присутніх (всього в облраді 106 депутатів). Про це з сесійної зали повідомила кореспондент РІО.

Ректор УжНУ попросив Міністерство провести дострокові вибори (ЗАЯВА)

Медіацентр УжНУ оприлюднива копію заяви ректора УжНУ Федора Ващука, адресовану МОН України.

Закарпатські депутати проситимуть Раду скасувати візовий режим з Європою

Депутати Закарпатської обласної ради планують звернутися до парламенту з проханням прискорити роботу з підписання угоди про асоціацію України з ЄС та запровадження безвізового режиму.

Революція штовхнула голову профкому УжНУ з посади

Голова профкму студентів УжНУ Андріана Завадяк публічно заявила, що звільняє посаду голови профкому.

Прокуратура розслідує, чому ПР у Закарпатті мала печатки виборчих дільниців з виборів Президента

Печатки дільничних виборчих комісій виявили в тячівському офісі Партії регіонів – прокуратура ініціювала досудове розслідування.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 26 лютого. Бережіть свої нерви й не переймайтеся через дрібниці. Для чого доводити щось іншим, достатнього того, що ви впевнені у своїх думках. Збирайте їх докупи за чашечкою свіжозвареної кави, і нехай жодна небажана особа чи негативний збіг обставин не примушують вас сумувати. Адже щастя поруч, відчувайте його сповна!

В день розстрілу Майданівців лідер "Правого Сектору" зустрівся з Януковичем

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош зустрічався з Віктором Януковичем у день кривавої бійні на Інститутській у Києві 20 лютого. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Мустафа Найєм.

Щадей з Чучкою почали вирішувати свої питання бійкою

Щадей і Ко вже вирішують свої земельні питання. Тимчасовий мер Ужгорода з "групою підтримки" затіяв бійку з приміським "мером".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат