Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22240, 20

Закарпаття виділить 5 мільйонів родинам загиблих на Майдані

Відповідний проект рішення депутатами зареєстровано в обласній раді і завтра буде винесено на розгляд депутатам.

Міністра уряду Азарова-Януковича Балогу нова влада обділила увагою

Міністр МНС уряду Азарова-Януковича Віктор Балога не отримав достатньої уваги при формуванні нової влади. Через це він почав у себе у «Фейсбуці» сердитися.

Футбол. Визначилися суперники української збірної по кваліфікації до Євро-2016

23 лютого відбулося жеребкування кваліфікаційного раунду Євро-2016. Учасники кваліфікації, серед яких є дебютант чемпіонату збірна Гібралтару, були поділені по кошиках відповідно до рейтингу в таблиці коефіцієнтів УЄФА, сформованому на підставі результатів у кваліфікації й фінальних турнірах ЧС-2010, ЄВРО-2012, а також відбору ЧС-2014.

Прокуратура хоче закрити провадження щодо утворення Закарпатської обласної народної ради

Прокуратура Закарпатської області направила до Закарпатського окружного адміністративного суду клопотання, в якому відмовляється від позовних вимог та просить закрити провадження по утворення Закарпатської обласної народної ради.

Після Межигір'я громада повинна інспектувати маєтки Балоги

Таку думку висловив Сергій Ратушняк у виданні "Кліпнюс".

З початку року ГУ Міндоходів надли   понад 20 700 послуг

За інформацією Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. З початку року було надано понад 12 600 таких послуг.

Друзі   постраждалих у ДТП на Іршавщині вчили ПДР  



Наприкінці минулого року Закарпаття шокувала новина про ДТП на Іршавщині, в якій травмувалося 9 (!) підлітків відразу. Днями, у школу саме того села де сталася пригода завітали правоохоронці.

УжНУ йде на вибори ректора (ФОТО, документи)

Сьогодні частина студентів і викладачів УжНУ вимагала відставки ректора Федора Ващука. Від учора деякі студенти перебували у великій залі історичного факультету (колишнього економічного), а викладачі тим часом збирали підписи проти. Натомість профком студентів УжНУ у ході ранкового анонімного голосування з’ясував, що більшість молоді не хоче відставки ректора або ж взагалі нейтрально ставиться до ситуації, бо не розуміє, за які провини треба терміново звільняти Федора Ващука.

Опора нагадала, що саме Щадей привів Погорєлова до влади, і обрали Щадея з порушеннями (ОФІЦІЙНО)

Вчора, 24 лютого, в Ужгороді відбувся свій місцевий «переворот». Про це пише ГМ "Опора". Публікуємо текст звернення від організації.

З початку 2014 надходження єдиного соцвнеску на Закарпатті перевищили 344 млн. грн.

Як інформує заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Микола Бутенко, в січні було сплачено майже 196 млн. грн., а протягом трьох тижнів лютого – понад 148 млн. грн.

Футбол. Заключні матчі групового етапу Зимового чемпіонату Закарпаття перенесли на тиждень

На Закарпатті оголосили триденну жалобу, тому матчі в групах «А» та «Б» зимової першості Закарпаття відбудуться через тиждень 1 та 2 березня. Перенесений матч «Оболонь-2» — «В. Копаня» відбудеться у середу 25 лютого.

Представники Закарпаття у збірній України вдруге виступили на Олімпіаді в Сочі

У дисципліні паралельний слалом Аннамарі Чундак посіла 21-ше місце серед 32-х учасників, а Йосиф Пеняк 19-м серед також 32-х учасників.

«Говерла» в Ужгороді

Вчора наша команда повернулася додому з заключного навчально-тренувального збору з Туречини.

Аналітика: Зміна влади та перерозподіл власності в Україні

(мовою оригіналу) Этот процесс способен затронуть не только активы «семьи» Януковича, но и собственность российских миллиардеров, которые весьма влиятельны в этой стране.

Керівником закарпатської міліції знову обрали Варцабу

Сьогодні в залі клубу УМВС Закарпатської області зібрався міліцейський колектив управління для того, щоб вибрати керівника.Джерело: karpatskijobjektiv.com

Федір Шандор виконує обов'язки ректора УжНУ

Про це повідомила кореспондент РІО, яка перебуває у рекораті, де проходить засідання Вченої Ради.

Погорєлов вірить у мудрість нових керівників Ужгорода від Балоги  

Ужгородський прес-клуб розповсюдив звернення екс-мера Віктора Погорєлова щодо останіх подій. Подаємо текст звренення.

В Ужгороді активісти Майдану оголошують бойкот вже новій владі

В Ужгороді молодіжна організація "ФРОНТ ОПОРУ", яка є активним учасником Майдану оголосила бойкот новообраній владі Ужгорода.

Всі викладачі біля ректорату, вхід до Вченої Ради заблокований

У ректораті УжНУ почалося засідання Вченої Ради, під час якої очікується оголошення недовіри чинному ректору Федору Ващуку. Біля ректорату - купа студентів та весь професорсько-викладацький склад. Люди намагаються ввірватися у залу, де вібувається засідання.

Недільний Майдан (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Пропонуємо до перегляду фоторепортаж нашого фотокореспондента Яноша Немеша з київського Майдану Незалежності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат