Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22200, 20

Сьогодні найважливіше - зберегти життєдіяльність краю

Представники закарпатської опозиції та мітингувальників пообіцяли не захоплювати силові структури області. У цьому вони запевнили під час зустрічі з головою ОДА Олександром Ледидою у середу, 19 лютого. Натомість, місцеві силовики дали обіцянку не робити спроб штурму будівлі обласної державної адміністрації, яка, нагадаємо, відучора знаходиться під контролем мітингувальників.

Депутати-регіонали масово виїджають з України - видання

Двадцять шість депутатів від Партії регіонів вилетіли з України чартерним авіарейсом Азарова-молодшого. Про це повідомляє Хвиля з посиланням на джерело в Партії регіонів.

У Закарпатті за добу затримали 9 нелегалів (ФОТО)

Прикордонники Чопського загону за минулу добу затримали 9 незаконних мігрантів.

Аналітика мовою оригіналу: Подолати Януковича (Преодолеть Януковича)

Мы должны понимать, что Янукович рассчитывает, что будет президентом и дальше, потом победит на выборах и передаст власть тому, кому захочет. Его стратегия: я покажу вам, что вы в моей власти. Но именно эта стратегия и ведёт его уже даже не к отставке, а как минимум к бегству в Подмосковье

1 млн. 221 тис. закарпатців- на обліку у Державному реєстрі фізичних осіб

Закарпатці звітують про минулорічні доходи та обговорюють концепцію загальнодержавного декларування.

Фейсбук: Закарпатський "Беркут" на Львівщині втік у ліс?

facebook.com/euromaidanlviv/posts/1424022477838908:
Важлива інформація. Ужгородський беркут зараз намагається доїхати в Київ (близько 80 людей на мікроавтобусах і джипах).

Активісти не покинуть Закарпатську ОДА, допоки губернатор з заступниками не звільняться

Представники закарпатської опозиції та мітингувальників пообіцяли не захоплювати силові структури області.

Фракція Партії Регіонів перенесла звітування в Ужгородській міськраді

Нагадаємо, ця група депутатів повинна була звітуватися сьогодні.Тим не менше запланований на 17-ту годину звіт депутатів фракції “Партії регіонів” в Ужгородській міській раді перенесено на невизначений термін. Час та місце обіцяють повідомити згодом.

У Закарпатті розбився 27-річний чоловік (ФОТО)

У Хустському районі розбився мотоцикліст.

Балогівці викрали картини закарпатських класиків із приміщення ОДА

Вчора після захоплення студентами Закарпатської ОДА декілька представників Віктора Балоги оголосили себе комендантами приміщення і почали мародерство.

Молитва про Януковича

Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, помилуй меня грешную! И прости за то, что не умею молиться, что наизусть знаю только «Отче наш», что редко хожу в церковь и вообще не очень понимаю, зачем она, церковь, нужна.

Депутатів Закарпаття скликають на збори

Сьогодні, в Ужгороді пройде зібрання депутатів всіх рівнів у Закарпатській області. Інформацію про це офіційно підтвердила прес-служба Закарпатської обласної ради.

У Мукачеві відбудуться весільні шоу-програми

21-23 лютого у Мукачевому на Закарпатті вперше відбудеться цікава весільна виставка «Weddіng goods».

Цьогоріч вина на Берегівщині не буде

14-й Міжнародний фестиваль вина на Берегівщині, про який вже неодноразово анонсувалося — скасовано.

Сьогодні — день жалоби за загиблими під час протистоянь

Згідно указу Президента сьогодні — день жалоби за загиблими під час протистоянь, які відбувалися в Києві з 18 по 19 лютого і продовжується зараз на Майдані Незалежності

Коні-гуцулики спритніші за арабських!

Табун коней — невеликих на зріст, гарних і доглянутих. Таку картину віднедавна можна спостерігати на околиці курорту «Квітка полонини», що на Свалявщині. Це — коні-гуцулики, які в середині минулого століття, як популяція коней гуцульської породи, почали масово зникати…

Як землевпорядникам Закарпаття уникнути корупції?

18 лютого 2014 року під керівництвом заступника начальника Головного управління Держземагентства у Закарпатській області Мафтея Поповича проведено нараду-семінар для працівників територіальних органів Держземагентства у Закарпатській області

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 20 лютого, четвер. Прокидайтеся з ароматом ранкової кави і зважуйте кожен крок, бо йти лише на поклику емоцій - не найкращий час. Нехай сьогодні буде якомога більше хороших новин, а також в загальній атмосфері, яка панує навколо, додасться добра, миру, справедливості й віри у краще майбутнє!

Чому розгон Майдану не принесе успіху Януковичу

(мовою оригіналу) Чтобы победить, украинскому президенту надо перестроить свой режим по российскому образцу, но на это у него уже нет времени.

Гриценко розповів, ким насправді є новий начальник Генштабу

Позафракційний народний депутат та екс-міністр оборони Анатолій Гриценко заявив, що президент України Віктор Янукович назначив нового очільника Генштабу для виконання нових завдань для армії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат