Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22140, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 6 березня. Зустрічайте весняну прохолоду зранку з горнятком улюбленої кави. Нехай позитивні думки стають початком ваших хороших вчинків. Прокидайтеся з новими силами й не зупиняйтеся перед небезпеками. Гарного дня й активного вам ранку!

Голова Закарпатської ОДА ознайомився з соціально-економічним станом області


У середу, 5 березня 2014 року, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко провів робочу нараду з керівниками обласних структурних підрозділів держадміністрації в заслухав інформацію про стан справ в основних сферах життєдіяльності краю.

Валерій Лунченко прийняв відставку заступників попереднього голови ОДА


Сьогодні, 5 березня 2014 року, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко прийняв заяви про припинення повноважень першого заступника голови ОДА Ігоря Свища, заступників голови ОДА – Михайла Поповича, Івана Качура та Павла Черевка.

У Закарпатті стартує тиждень грошей

В Україні з 10 березня 2014 року стартує Всесвітній тиждень грошей.

Прокуратура припускає, що на в.о. мера Ужгорода здійснили замах на вбивство (ОФІЦІЙНО)

На даний час проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення фактичних обставин вказаного злочину та особи, яка його вчинила

У Виноградові горів гараж

О 10:55 5 березня в оперативно-рятувальну службу Виноградівщини поступило повідомлення про пожежу в складському приміщенні гаража у приватному домогосподарстві мешканця м. Виноградів.

Зареєстрований законопроект на підтримку вступу України до НАТО

У Верховній Раді зареєстрований законопроект на підтримку вступу України до НАТО. Його текст опубліковано на сайті парламенту, - передає УНІАН.

До місцевих бюджетів Закарпаття надійшло понад 198 млн. гривень

Таку суму податків і зборів до місцевих бюджетів області сплачено в січні-лютому 2014 року. У порівнянні з відповідним періодом минулого року до бюджету від платників надійшло на 1 млн. 290 тис. гривень більше.

Ужгородська казна наповнюється стабільно, повідомляє ДПІ

Бюджет міста Ужгорода за   два місяці цього року наповнився майже на 50млн.грн.

Начальник Закарпатського УМВС обіцяє знайти Нагірного

Начальник Закарпатського УМВС вважає, що громада його на посаду погодила. Про таке начальник обласного УМВС Закарпатської області Василь Турдай повідомив сьогодні під час першої після призначення на посаду зустрічі з журналістами та громадськістю.

Футбол. Україна — США (Анонс)

Сьогодні відбудеться товариський матч між збірними України та США.

Стадіон «Авангард» готується до початку футбольної весни (відео)

Центральне поле стадіону «Авангард» ретельно готують до старту другої половини чемпіонату. В понеділок працівники стадіону зняли з газону агроплівку і як зазначив директор стадіону В’ячеслав Попович розпочнуть косити поле. До цього всі газони центрального та тренувальних полів були підсіяні травою та підживлені міндобривами.

У Москві затримали закарпатського журналіста

Закарпатського журналіста Віталія Глаголу, власкора "Нового каналу", разом із знімальною групою у Москві затримало ФСБ. Про це журналіст повідомив у соцмережах.

В Ужгороді презентували твір про Підкарпатську Русь (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі презентували історичний   роман закарпатського письменника Володимира Фединишинця «Бранці лісу».

2,2 закарпатців зізналися про свої доходи та майно

Органи Міндоходів прийняли від закарпатців понад 2,2 тисячі декларацій. Саме така кількість громадян подала інформацію про майно і доходи, отримані у 2013 році.

Словаччина погодилася на реверс газу в Україну

Уряд Словаччини дав згоду на реверсні поставки газу Україні, яка має продовжити курс на енергетичну незалежність від Росії шляхом реверсних поставок газу з Європи, і ЄС готовий їй у цьому допомогти.

Головний лікар ужгородської лікарні розказав усі деталі поранення в.о. мера Ужгорода

Як повідомив головний лікар центральної   міської клінічної м. Ужгорода Іван Курах, вчора ввечері о 21.04 йому зателефонував Віктор Щадей, який повідомив, що його «вкололи чимось гострим у поясницю».

Сьогодні в Україні закінчується реєстрація на ЗНО

Сьогодні в Україні закінчується реєстрація на Зовнішнє незалежне оцінювання. Цього року ЗНО розпочнеться 3 червня тестуванням з іноземної мови.

Очільник Закарпаття Лунченко пояснив, чому міліцію очолює Турдай

Новопризначений керівник Закарпатської ОДА Валерій Лунченко зізнався, що не горів бажанням очолювати Закарпатську область, однак, коли його кандидатуру висунула фракція і її було проголосовано, таки склав депутатський мандат і приїхав на Закарпаття.

В Ужгороді порізали в.о. мера

В.о.мера Ужгорода Щадею невідомий ледь не проштрикнув нирку. Подробиці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат