Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22160, 20

Захарченка і Клюєва оголосили у розшук

Міністерство внутрішніх справ оголосило в розшук екс-міністра Віталія Захарченка та екс-голову Адміністрації президента Сергія Клюєва.

В Ужгороді відсвяткують 200-річчя Шевченка (АФІША)

План основних масових заходів з 5 до 10 березня 2014 року.

Центральна дитяча бібліотека долучилася до акції "Голуби миру"

По всій області проголошена акція «Голуби миру», яка полягає в тому, що кожна дитина, не залежно від національності та віросповідання , власними руками виготовляє символічного голуба. Не залишилась осторонь і Ужгородська центральна дитяча бібліотека. Користувачі вирізали з білого паперу голубів, і на кожному написати своє побажання : «Ми за мир в Україні!», «Я не хочу війни!», «Збережіть мир в Україні!» і т.д. Листа з голубами було відправлено в м.Київ на адресу посольства Російської Федерації в Україні.

На Ужгородщині в пенсіонерки згоріла будівля

04 березня о 05:42 в оперативно-рятувальну службу області поступило повідомлення про пожежу в літній кухні на вул. Центральна, що у с. Довге Поле Ужгородського району. Власниці будівлі, 59-річної пенсіонерки на час пожежі вдома не було, про загорання рятувальників сповістили сусіди.

У ляльковому театрі покажуть прем'єру вистави про Шевченка

Закарпатський академічний обласний театр ляльок 6 березня о 13.00 год. покаже прем’єру художньої публіцистичної вистави "СТОРІНКИ ЩОДЕННИКА ПОЕТА" за мотивами п’єс Олександра Гавроша. Вистава присвячена 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка.

В Ужгороді відбулися великі змагання з орієнтування

2 березня розпочався сезон орієнтувальників Закарпатського центру туризму краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді змаганнями на Першість Закарпатського центру туризму на спринтерських дистанціях за вибором в місті Ужгороді в мікрорайоні Шахта (лісовий масив).

В’ячеслав Грозний: «Нам потрібно об’єднатися, забути за чвари й зберегти цілісність і недоторканість

В"ячеслав Грозний прокоментував ситуацію, що склалася в країні перед стартом другої половини чемпіонату

У Берегово рятувальники звільняли автошлях від поваленого дерева


03 березня о 08:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Пушкіна в м. Берегово, на проїжджу частину автошляху впало дерево.

Володимир Смоланка почав виконувати обов’язки ректора УжНУ

Сьогодні, 4 березня, наказом Міністерства освіти і науки України виконувачем обов'язків ректора Ужгородського національного університету призначено професора, доктора медичних наук Володимира Смоланку.

Грузини взяли штурмом кордон зі Словаччиною (ФОТО)

Двоє грузинів «штурмували» кордон на ділянці відділу «Княгиня».

Екс-губернатор Ледида вірить, що новий губернатор Закарпаття Лунченко впорається (ТЕКСТ ВІТАННЯ)

Вітання Олександра Ледиди   Валерію Лунченку з нагоди призначення його головою Закарпатської ОДА.

Аналітика: Чартерні міста — рішення проблеми безпеки України

(мовою оригіналу)Вопрос об обеспечении безопасности Украины сегодня является одним из самых обсуждаемых в мире. США и ЕС грозят России санкциями, многие страны уже поддержали молодую украинскую демократию, и в общем тактически Украину, скорее всего, обезопасят от российской военной агрессии. Однако...

У мобілізованих закарпатців є ризик узагалі втратити роботу (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

У захисників Батьківщини менше прав, ніж у злочинців. Чи буде робота у тих, хто йде захищати Батьківщину?

Як закарпатців лікують від атопічного дерматиту - АНОНС

На сьогоднішній день захворювання на атопічний дерматит є важливою медико-соціальною проблемою в суспільстві. Зважаючи на світову статистику, в Україні налічується близько 500 000 хворих на атопічний дерматит.

Надра збагатили Закарпаття на 5 мільйонів гривень

Таку суму за січень-лютий поточного року внесли платники ресурсних і рентних платежів до зведеного бюджету області. В Закарпатській області плату за користування надрами сплатили 271 користувачів природних ресурсів.

БТРи і військові зі зброєю - вже дорогою до Києва

По трасі Київ-Чоп у напрямку столиці рухаються БТРи, вантажівки та військові з автоматами. Про це повідомляє громадський активіст та лідер руху «Сила людей» Олександр Солонтай на своїй   сторінці у Фейсбук.

Рятувальники просять закарпатців не спалювати траву (ФОТО)

З приходом теплої пори року у пожежних підрозділів Закарпатської області роботи менше не стає.

Прокуратура розслідує, як 3 закарпатці привласнили 130 тисяч гривень

Прокуратура оголосила про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень трьом підприємцям Тячівщини, які привласнили понад 130 тис. грн. бюджетних коштів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 березня. Не розслабляйтеся у другий день робочого тижня і тим паче не падайте духом. Нехай горнятко ранкової кави надихає вас на корисні звершення. У жодному разі не дозволяйте поганим думкам чи людям псувати ваш настрій. Щастя поруч, якщо будете до нього прихильні. Єдиних вам думок і рішень, а також смачного кавування!

Футбол. Стали відомі півфіналісти Зимового чемпіонату Закарпаття

1—2 березня були зіграні заключні поєдинки групового етапу ЗЧЗ. За їх підсумками визначилися півфінальні пари, матчі у яких пройдуть 9 березня. Так, гра «Оболонь» — «Середнє» відбудеться у Хусті на стадіоні «Карпати». Місце проведення матчу «Говерла U-19» — «Верховина» уточнюється.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат