Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22320, 20

Недільний Майдан (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Пропонуємо до перегляду фоторепортаж нашого фотокореспондента Яноша Немеша з київського Майдану Незалежності.

Закарпатці першими у світі зможуть розраховуватися через смартфон

Український банк першим в світі запровадив систему масових безконтактних платежів через смартфони

Патріоти Закарпаття оголошують війну радикалам

Пропонуємо вашій увазі заяву-ультиматум від Закарпатської патріотичної організації "Карпаторос".

Перед ректоратом УжНУ мітинг

За годину до початку Вченої ради, яка має відбутися сьогодні, 25 лютого, о 12.00 в ректораті УжНУ, перед будівлею зібрався численний натовп.

Кадрові перестановки в МВС України

В.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков провів низку кадрових перестановок у відомстві. Як повідомляє прес-служба МВС, 24 лютого з органів внутрішніх справ було звільнено:

Аналітика: Хто отримав найбільше користі від режиму Януковича

Олігархи Рінат Ахметов і Дмитро Фірташ мають понести відповідальність за криваві події в Україні, — переконаний журналіст 33-річний Сергій Лещенко. — Бо вони отримували вигоду від перебування Януковича при владі.

Перелік вимог Євромайдану до Уряду

Членами уряду народної довіри не можуть бути учасники списку сотні найбагатших людей України і керівники органів виконавчої влади або працівники адміністрації президента, що займали ці посади з початку 2010 року, такі критерії відбору сформулювало Коло народної довіри.

Начальник Міндоходів у Закарпатті пішов із посади

Начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області написав заяву на звільнення.

Яйця і дружба Погорєлова і Щадея

Щадей - Погорєлов: Історія стосунків ужгородських Вікторів.

Варцабу звільнено

На сайті МВС України з'явился офіційна інформація, що звільнено з посади начальника Управління МВС України в Закарпатській області генерал-майора міліції Василя Варцабу.

Начальник управління здоров’я у Закарпатті звільняється

22-23 лютого 2014 на ім’я керівника Закарпатського Правого сектору Олександра Сачка отримано ряд заяв на звільнення від керівників управлінь Закарпатської ОДА та їх заступників.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 25 лютого. Будьте розсудливі й не ведіться на поспішні рішення. Набагато важче пояснювати сказане, аніж промовчати з самого початку. Вірте у справедливість і зігрівайте прохолодний ранок ароматом свіжозвареної кави. Нехай співрозмовники заряджають позитивом, а протягом для надходять лише хороші новини. Гарного вам вівторка!

У Виноградові "тітушок" Балоги люди поставили на коліна

Сьогодні, 24 лютого, відбувся мітинг у підтримку чинного мера міста Виноградів Степана Бочкая. А згодом виноградівці поставили на коліна "тітушок" Балоги.

Сергій Ратушняк: "Призначеням в.о. мера Ужгорода Щадея Балога витер ноги об ужгородців

Голова ГО "Нове Закарпаття" Сергій Ратушняк гнівно засудив призначення на посаду в.о. мера Ужгорода Віктора Щадея.

Завтра в УжНУ збереться вчена рада

На завтра, 25 лютого, призначено засідання Вченої ради Ужгородського національного університету.

"Корону" закликають повернути громаді Ужгорода

Поки триває голосування з секретаря міськради, представник громадськості взяв мікрофон і запропонував прийняти ряд важливих для громади рішень.

Якщо ви втратили   повідомлення про взяття на облік платника єдиного внеску

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області повідомляє. У випадку втрати або зіпсуття (зношення) повідомлення про взяття на облік платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування такий платник має право на отримання дублікату документа.

Федір Ващук переконаний, що легітимно обраний ректором і не відступить під тиском

«Під тиском я ніколи не відступлю, не покину університет. Якщо буде цивілізована розмова про те, що в Україні нова влада і треба всіх нових людей, то ми можемо розглянути питання про нові вибори. Ректором буде той, кого підтримає колектив, а не призначать політики», – сказав ректор УжНУ Федір Ващук під час зустрічі зі студентами, які прийшли до ректорату 24 лютого.

Смоланка стане ректором УжНУ?

Про те, що Смоланка готовий виконувати обов'язки ректора,   повідомили на сесії ужгородської міськради. Ректор Федір Ващук тим не менше заяву підписувати не готовий. Він запропонував задавати йому питання і в разі, якщо не зможе дати відповідь, напише заяву. Ващук також заявив, що під жодним катуванням не напише заяви.

Росія готується ввести війська в Україну?

Як повідомляє "Українська Правда" з посиланням на "Інтерфакс", Росія відкликала свого Посла з України і глава уряду Росії Дмитро Мєдвєдєв пояснює це загрозою життя російських громадян.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат