Як будуть розвиватися події після кадрових змін на Закарпатті

admin 16.07.2015 12:14 ПОЛІТИКА

Вчора президент України приїхав в Ужгород з робочим візитом, щоб представити суспільству нового голову обласної адміністрації – Геннадія Москаля.

Ця подія викликала схвалення з боку Ужгородських депутатів. Зокрема, Іван Волошин висловився на своїй сторінці у Facebook з цього приводу.

“Кілька думок після останніх подій в області, сьогоднішнього приїзду Президента, та трошки прогнозу:
1. Порошенко зробив те, що не зробили кілька останніх президентів – розгромив клан Балог.
2. Призначив на посаду керівника Закарпатської області лютого ворога В.Балоги – Генадія Москаля ( гірше для Балоги за С.Шаранича є лише Г.Москаль ).
3. Звільнено свата В.Балоги – начальника СБУ В.Гелетея, який прикривав всі незаконні схеми клану.
4. Мрія Балоги про контроль президентської партії “Солідарність” в регіоні тепер не реалізується, а відтак розраховувати на серйозні результати на місцевих виборах В.Балога не зможе.
5. Г.Москаль, ні за яких умов не дозволить В.Балозі провести підкуп на місцевих виборах, а це буде початок кінця останнього як політика.
6. Зупинення надходжень клану з контрабанди, які потім направлялись на політичну корупцію (вибори, підкуп). Приблизно 1.5 – 2 млн $ в місяць.
7. Дуже швидка втрата В.Балогою політичного становища в регіоні ( більшість соратників наперегінки побіжать “здавати” колишнього шефа). Очолить цей процес В.Чубірко, кум В.Балоги, якого останній зробив головою Обласної Ради кілька місяців тому.
8. Відсунуть клан Балог від дерибану бюджетних коштів (один із основних напрямків “бізнесу” ).
9. Всі кримінальні справи, які стосуються “господарювання” Балог, Чубірок, Петьовок і т.д. і були незаконно закриті отримають нове життя.
10. Більшість депутатів в Обласній Раді, дуже швидко переформатуються під Г.Москаля, з подальшою відставкою кума Балоги, Голови Обласної Ради В.Чубірка.
11. В.Чубірко зайде в депресію, тому що з своїми смішними фотосесіями і недолугим PR, нікому не буде цікавим, на фоні харизматичного Г.Москаля.
12. Г.Москаль очолить президентську силу в регіоні, швидко сформує команду, та забере серйозний відсоток на місцевих виборах в жовтні, відправивши кишенькову партію Балоги ЄЦ в забуття.
13. Якщо В.Балога і далі продовжить гратися в сепаратизм в Закарпатті ( в тій чи іншій формі ), дуже великий відсоток що десь на пробіжці, охоті, рибалці, велозаїзді і тд, його зустріне дуже талановитий снайпер-патріот. Очевидно, що в сьогоднішніх умовах, лідери Держави, не “спасують” і не зроблять помилку – не дадуть розхитати найзахідніший
регіон.”

http://ungvar.info/

admin

Коментарі :


16.07.2015 12:27 кабан

чия би мичала


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат