Мустафа Найєм розповів про свою діяльність на теренах Закарпаття

admin 22.07.2015 12:01 ПОДІЇ

Під час спілкування із журналістами   21 липня народний депутат України розповів про роботу на   Закарпатті, а саме   про підготовку до створення нової патрульної служби в Ужгороді та Мукачеві.


Мустафа Найєм розповів, що буде займатися тільки новою поліцією та курувати підготовку нових працівників.
"Зараз етап набору буде, потім підготовка і вихід їх на вулиці. Я не буду їх керівником, я лише курую їх підготовку.Набір почнеться з понеділка, буде відбуватися електронним набором, всі зможуть надсилати свої анкети. Інший шлях – фізична присутність. В Ужгороді це буде відбуватись в будівлі ОДА. Вікові обмеження 21-35 років. Ми зараз шукаємо інші ресурси, щоб оприлюднити всі вимоги та запустити відбір. Буде запущена гаряча лінія, на яку можна буде подзвонити та поставити всі запитання», - розповів Найєм.
Також розповів про рішення Авакова, яке було прийнято на Закарпатті щодо його діяльності. "Це було вирішено тут, у вас в області, а не в Києві. Цей проект не був запланований. Те, що сталося в Мукачеві – один із приводів. Я – член колегії УМВС з січня цього року. Я був причетний до розробки цього закону, до підготовки поліцейських в Києві з січня цього року. І для мене амбітний проект зробити це саме тут», - пояснив Мустафа Найєм.
http://zakarpattya.today/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат