Закарпатські юнаки здобули дві бронзи на ЧУ з боксу

ФБЗ 22.07.2015 20:43 СПОРТ

Минулого тижня в Тернополі проходив Чемпіонат України з боксу серед юнаків 1999 –2000 р.н. У змаганнях взяловиступили понад 250 спортсменів із різних областей держави. Закарпаття представляли дев’ятеро кращих боксерів краю в цій віковій категорії. У підсумку Віталій Ковач та Юрій Кузьма додому привезли «бронзу». Ще четверо представників області поступились за вихід до півфіналу й посіли 5-те місце.


«Такого результату в цій категорії давно не було. Як на мене, це хороші досягнення після періоду затишшя в боксі краю загалом, – тверда середина. Насамперед необхідно подякувати керівництву федерації, зокрема її президентові Андрію Стрижаку, адже було віднайдено можливість відправити наших спортсменів на чемпіонат», – зазначив старший тренер юнацької збірної Закарпаття Віталій Урбан.

Приємно констатувати, що призові місця на всеукраїнських змаганнях підвищують Федерацію боксу Закарпаття в загальнонаціональному рейтингу. Крім того, після чемпіонату України, який   відбувся в Ужгороді, бокс на Срібній землі набрав нових обертів. Невипадково спортивні експерти називають цей період відродженням у краї названого виду спорту.

Президент ФБЗ Андрій Стрижак зазначив, що на досягнутому не можназупинятимуться: «Ми напрочуд задоволені двома бронзовими медалями та чотирма п’ятими місцями. Це насправді хороший результат. До прикладу, призерів у цій категорії в нас узагалі не було вже багато років. Нині найкращих спортсменів краю   відправили на збори до Івано-Франківська. Там   закарпатські боксери готуватимуться до чемпіонату Європи середшколярів. Докладемо максимум зусиль, щоб наша скарбничка медалей і надалі поповнювалася».
Збори в Івано-Франківську триватимуть із 20 липня по 7 серпня. Новий досвід там здобуватимуть шестеро закарпатців, які найкраще виступили на чемпіонаті України.


Більше в сюжеті програми СпортТайм, телеканалу Тиса 1

ФБЗ

ТЕГИ : бокс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат