Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

«Книга-фест-2024» - програма заходів

«Книга-фест-2024» відбудеться вже завтра, 18 жовтня.

Мирослав Білецький відвідав релоковане з Київщини підприємство, яке виробляє косметику

Почати все спочатку буває не так просто, але іноді це унікальний шанс і зміни на краще. Так сталося у засновників ТОВ «Моні» - релокованого з Київщини підприємства, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття готується до зимового сезону. Перезимувати допоможе Євросоюз

Об’єкти бюджетної, соціальної сфер підготовлені до проходження осінньо-зимового періоду, а спецтранспорт – для утримання комунальних автомобільних доріг, вулиць, тротуарів та прибудинкових територій. Про це повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті відбувся масштабний IT-форум проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Представники ОВА з усіх регіонів України, найбільших IT-компаній, органів місцевого самоврядування нашого краю, Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» - загалом близько двохсот учасників зібралися на Закарпатті на форум «Цифровізація нової економіки – 2024».

Мирослав Білецький привітав з ювілеєм заступницю директора департаменту соцзахисту Закарпатської ОВА

Є люди, на яких можна покластися у будь-якій ситуації, відповідальні і скрупульозні, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Саме такою є Наталія Омелянюк, заступниця директора департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОВА. І цими днями вона святкувала ювілей.

На Тячівщині в кафе спалахнув холодильник спричинивши пожежу - постраждав чоловік

16 жовтня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в кафе, розташованому на вул. Головній у с. Вонігово.

Майбутні дипломати відвідали Генеральне Консульство Угорщини   в місті Ужгород

Цими днями студенти факультету міжнародних економічних відносин відвідали Генеральне консульство Угорщини в обласному центрі Закарпаття, у рамках навчальної дисципліни «Дипломатична і консульська служба», яку викладає досвідчений дипломат-консул, завідувач кафедрою міжнародної політики Ален Панов.

У Боздоському парку з’явиться перший на Закарпатті спецмайданчик для вигулу собак

На вільній ділянці у Боздоському парку тривають роботи зі встановлення спеціально облаштованої площадки для тренування та вигулу собак.

Укрзалізниця збільшила кількість рейсів з Києва до Ужгорода на час шкільних канікул

В Укрзалізниці повідомили про запуск додаткових поїздів із Києва до Закарпаття на час шкільних канікул.

Двоє закарпатців уникли покарання за викрадення 12-річного хлопчика

Тячівський районний суд визнав винними місцевих мешканців Миколу Плиску та Василя Кошілку у незаконному позбавленні волі. За викрадення 12-річного хлопця їм призначили 3 роки ув’язнення, однак реальний термін покарання замінили на 2 роки умовного.

На Закарпатті черговий випадок нападу жінок на військових, поліція відкрила справу

У Великих Ком'ятах, що на Берегівщині стався інцидент, під час якого жінки, невдоволені роботою територіального центру комплектування, перекрили дорогу, напали на співробітника ТЦК і спробували перекинути їхній автомобіль. Про це повідомив Віталій Глагола.

Аеропорт Ужгород передали МВС під європейський хаб авіазабезпечення цивільного захисту

Міжнародний аеропорт "Ужгород" може забезпечити чартерні рейси, однак питання про його відкриття наразі на паузі. Про це в інтерв’ю LB.ua заявив колишній голова Закарпатської ОВА, а нині заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

Будівельник з Одеси намагався виїхати з України видаючи себе за жінку

15 жовтня у пункт пропуску «Лужанка» прибула особа, яка намагалася виїхати в Угорщину за документами, виданими на ім’я 25-річної уродженки Одеси. Наданий на перевірку закордонний паспорт був виданий лише місяць тому.

Поліція розслідує факт сексуального насильства відносно неповнолітньої мукачівки

До поліції надійшло повідомлення від медиків Мукачівської обласної дитячої лікарні про госпіталізацію до медзакладу 16-річної дівчини. За висновками лікарів, у неповнолітньої діагностували отруєння невідомою речовиною.

На Закарпаття вперше завітала делегація чеського міста Брно

Сьогодні в Ужгороді спільно із керівництвом обласної ради зустрілися із делегацією міста Брно Чеської Республіки, яка вперше завітала на Закарпаття, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Релокований на Закарпаття бізнес потребує багато працівників

Попит формує пропозицію. І це стосується не тільки виробництва, а й освітніх послуг. До повномасштабного вторгнення у нашій області не було великих промислових підприємств, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді п’яна водійка знесла декоративну огорожу на перехресті проспект Свободи - Капушанська

15 жовтня, близько 21-ї години. На службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих.

В Ужгороді пограбували жителя села Загорб

15 жовтня до поліції зателефонував 48-річний житель села Загорб та повідомив, що кілька хвилин тому на одній з вулиць міста Ужгород невідома особа пограбувала його.

Рахівські рятувальники допомогли туристу, який 10 днів блукав у горах

15 жовтня о 18:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в Рахівському районі заблукав і потребує допомоги мешканець Миколаївської області.

ПП Дзвінкове - Лонья, що на угорському кордоні, в планах розширити для вантажного транспорту

Розвиток прикордонної інфраструктури, реалізація проєкту USAID «Економічна підтримка України» – головні теми нашої зустрічі зі Світланою Реймер, керівницею із залучення та комунікацій компанії DAI, яка реалізує проєкти USAID, - повідомив т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат