Події

  • Небезпечний наступ

    Ворог давить. Особливо зараз, коли ми перебуваємо в очікуванні додаткового озброєння від західних партнерів. США розродилися додатковим військовим пакетом допомоги на 2 млрд. доларів. Будуть і ракети далекої дальності, але американці все ще не поспішають дозволяти нам запускати ці ракети по території росії. А найбільше ми чекаємо літаків F-16. Першими їх пообіцяли дати датчани і мова йшла навіть про найближчий місяць.

Ратуша

  • Чому ужгородські пам’ятки не вносять до Державного реєстру

    Десяток років тому в Ужгорода з'явився історико-архітектурний опорний план. Згідно з цим документом, на території міста було зафіксовано майже 400 об'єктів — пам'яток національного значення, місцевого значення, щойно виявлених об'єктів культурної спадщини та об'єктів, пропонованих для внесення до Державного реєстру. Це і потенційні архітектурні пам'ятки, і пам'ятки містобудування, історії, монументального мистецтва, археології, об'єкти природо-заповідного фонду тощо.

Фоторепортаж

Новини партнерів

  • Крадуть мільярди

    Виснажений народ розуміє, що ситуація на фронті не на нашу користь і люди подеколи віддають останні гроші, на які мають купити дрони чи теплий одяг нашим захисникам. Але в той же час у верхах діється щось неймовірне. Міністр оборони України Рустем Умєров нещодавно зізнався, що наразі у війську проводиться аудит на предмет закупівель і лише за 4 місяці виявлено крадіжку щонайменше 10 мільярдів гривень!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат