Ужгородський міськвиконком хоче дати спортсменам премії, але не знає кому (ДАЄМО ВІДПОВІДЬ)

admin 06.12.2016 18:46 СПОРТ

Відділ спорту, сім’ї та молоді управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради звертається до спортивних клубів, федерацій, організацій Ужгорода

Відділ спорту, сім’ї та молоді управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради звертається до спортивних клубів, федерацій, організацій Ужгорода з проханням подати протоколи змагань та клопотання щодо виплати грошової винагороди спортсменам, які посіли призові місця на змаганнях не нижче чемпіонату та Кубку України.

Порядок виплати премій передбачено рішенням виконкому Ужгородської міської ради від 23 листопада 2016 № 389 “Про затвердження порядку виплати грошової винагороди та складу комісії».

Пропозиції надавати у відділ спорту, сім’ї та молоді (площа Поштова, 3, каб. 409) до 16 грудня 2016 року.

http://ua.korzonews.info/
      +++++++++++++++++++++++++++++++


Ужгородські спортсмени - чемпіони України 2016 року


Ужгородські спортсмени - чемпіони України з петанку


Дуже успішним виявився виступ членів Ужгородського петанк-клубу на Чемпіонаті України у Львові

У Львові щойно закінчився Чемпіонат України з петанку. Участь у фінальних іграх чемпіонату взяли ті гравці та команди, які пройшли відбори у своїх областях. Квота для закарпатців складала - три команди в триплетах (по три гравці в команді) та 6 учасників в індивідуальних змаганнях, - пише Prozak.info.

Першого дня відбулися ігри команд-триплетів. Закарпатці були представлені двома ужгородськими командами та однією з Мукачева. Обидві ужгородські команди зіграли дуже успішно у своїх групах, перемігши суперників з Києва, Харкова та Львова і вийшли у півфінали з перших місць. А після перемог над своїми суперниками у пів-фіналах ужгородці змагалися між собою за золоті нагороди Чемпіонату України.


Таким чином чемпіонами України 2016 року з петанку стала команда Ужгородського петанк-клубу у складі Ігор Заславський, Олександра Шевченко та Петро Гойс.

Срібні нагороди дісталися іншій ужгородській команді у складі Олени Колодій, Романа Мамця (на заміні Андреас Дорошук) та Антона Ласько. Бронзові медалі чемпіонату дісталися команді з Харкова, які перемогли у матчі за третє місце львів'ян.

Як розповів капітан команди ужгородців Ігор Заславський, ця перемога є дуже важливою, бо за останні роки рівень петанку в Україні значно виріс, а на минулому Чемпіонаті України, який проходив у Києві, ужгородці не змогли здобути чемпіонства, поступившись у фіналі киянам.

"Конкуренція неймовірна. Навіть срібні нагороди на минулому чемпіонаті ми вважали великим успіхом. А цього разу ми змогли навіть повернути собі статус кращих в Україні, що не може не радувати", - розповідає Ігор Заславський.

Наступного ігрового дня в індивідуальних змаганнях тет-а-тет фінал знову був ужгородським. Чемпіонкою України стала Олена Колодій, яка у боротьбі за золото перемогла колегу по клубу Антона Ласька. Третє місце у Павла Грибачова з Харкова.  

20 червня 2016р

http://uzhgorod.net.ua/news/96040

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат