Юні Ужгородські таекондисти привезли 5 золотих та 3 срібні нагороди з Чемпіонату України по Таеквон-

05.05.2016 17:13 СПОРТ


3 15 по 17 квітня 2016 року у Кіровограді відбувся Чемпіонат України з Таеквон-До ІТФ у віці з 7-14 років. У змаганнях взяли участь 350 учасників з 20 областей України.


Закарпатську область представляли 5 спортсменів з Ужгорода. Змагання для нашої команди видались вдалими, кожний спортсмен привіз додому нагороду та показали високий рівень підготовки.

У ваговій категорії 28 кг серед дівчат 9-10 років нашу область представляли Дарина Королович та Софія Баранова. Подолавши всіх своїх суперниць, спортсменки вийшли у фінал, де Чемпіоном України стала Дарина Королович, а її співклубниця Софія Баранова зайняла 2 місце.

Також Дарина Королович стала Чемпіоном України у категорії 32 кг подолавши в фінальному поєдинку спортсменку з Харькова.

Серед хлопців 7-8 років Олександр Гранчак здобув два золота ставши Чемпіоном   України у двох категоріях - 26 та 28 кг.

У ваговій категорії 32 кг 9-10 років наш краянин Станіслав Сембер впевнено переміг своїх суперників і також зайняв 1 місце, ставши Чемпіоном України є Таеквон-До ІТФ.

У категорії 22 кг серед спортсменів 7-8 років Дмитро Бушко провів 3 поєдинки, здолавши свої суперників вийшов у фінал де у рівному бою за розбіжним рішенням суддів поступився своєму суперникові та зайняв 2 місце.

Також у командному спаррингу серед дівчат 9-10 років наша команда стала другою вигравши у команди з Харкова та програвши у фіналі команді з Івано-Франківська.

Всі спортсмени представляють спортивний клуб таеквон-до і кікбоксингу “KOROLOVYCH TEAM» з міста Ужгород, та тренуються під керівництвом тренера та голови Закарпатського обласного осередка «Всеукраїнського союзу таеквон-до».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат