"Не боюся дивитися Шуфричу в очі!"

admin 15.04.2013 11:22 СПОРТ

Головний тренер «Говерли» Олександр Севідов розповів про ситуацію в своєму клубі:

Про клуби Прем'єр-ліги

У них є склад. У них є кістяк і вони беруть гравця, щоб він адаптувався. У нього є час. У команди, яка виходить з Першої ліги в Прем'єр-лігу, цього часу немає. Тільки ти виходиш, тобі відразу дають по вухах. Ти не встигаєш підняти голову. А для того, щоб тобі не давали по вухах, у тебе повинен бути готовий кістяк. Подивіться на команду Першої ліги «Севастополь». Вони взяли Кожанова, вони взяли Ковпака. Ми не можемо собі дозволити взяти таких футболістів. Мазілу хотіли, Флореску, але хлопці сказали excuse me.

Про підбір складу

Коли «Анахайм» в НХЛ тільки вийшли і створювали команду, то вони в оголошенні про набір гравців написали: «Всі, хто вміє тримати ключку». Ось так і ми. Команда тільки виходить до Прем'єр-ліги. Хороший легіонер піде в таку команду? Навряд чи. Думаю, виходячи з того, в якому ми зараз положенні, для нас найприйнятніший шлях був той, який вибрала луганська «Зоря». Вони за рік запросили під 30 гравців, які зараз будуть давати результат. Ми хотіли. Ми думали про Любенович, про Ідахорі. Але ми не можемо.

Про суддів

Ви уявляєте, вас викликають повісткою в суд. І ви відкриваєте двері і починаєте: «Судді, Ви найкорумпованіший народ». А потім подивіться, як вони вам насудят. Але вже просто наболіло. Просто не хочеться це виносити. Хоча я іноді я задаюся питанням, а що якби в нашу користь так судили? У нас досить багато суддів, які кваліфіковано судять. Чому? Подивіться, як вони судять дубль! Європа!

Про керівництво команди

Ми ще молоді хлопці, нам ще будувати і будувати. А в чоловічому колективі відносини непрості. У кожного є свої погляди на футбол, і не завжди вони збігаються. Але завжди повинна бути вертикаль, і вертикаль відповідальності. Якщо всім будете займатися ви, а за все відповідати тренер, тоді це неправильно. У нас немає результату, ми на 15-му місці, ми однією ногою в могилі. Ми ще намагаємося, як повстанці з Ада, ще деремося, намагаємося, поки не прикрили кришку. Я не боюся їхати до Нестора Івановича до Києва, я не боюся в очі дивитися. Тримаюся Чи я за своє місце? Ні. Хотів би я працювати в Ужгороді? Так. Але я готовий до того, що він мене звільнить. Якщо команда повернеться в Першу лігу і мені довірять працювати, я готовий працювати.

Про приїзд Куарежми

Як Вам відповісти на це питання, щоб посмешнее було? Чи є можливість у Обами балатіроваться в наші президенти? Де Куарежма, а де ми? У нього зарплата була 2 мільйони, плюс поліція своя, плюс ще щось. Це була велика проблема. Куарежма один нічого б там не зробив, а знаєте мати футболіста, який обходиться, як цілий бюджет команди. Це велика проблема.

Про майбутнє команди

Навіть з цим бюджетом при фанатичному відношенні до своєї справи в Ужгороді ми можемо мати стабільну команду Прем'єр-ліги.

Sport.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат