На Мукачівщині капітально ремонтують дороги місцевого значення

10.07.2023 11:19 СОЦІО

У Верхньокоропецькій громаді Мукачівського району проводять комплексне відновлення дорожніх артерій, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Так, зараз триває ремонт двох важливих ділянок автошляху обласного значення: між селами Зубівка та Новоселиця, Верхній Коропець і Кучава фрезують старе покриття та влаштовують новий шар асфальтобетону.

Раніше тут були ями, через які виникали аварійні ситуації, а автівки потребували частого ремонту. Спільно з громадою працюємо над тим, аби автошляхи були зручними, безпечними й сприяли привабливості регіону.

Зокрема, про це спілкувалися на сесії, де й було прийняте відповідне рішення. Завдяки підтримці депутатського корпусу значну частину коштів для проведення робіт спрямувала саме ТГ. Хороша взаємодія та системна співпраця дозволяє разом працювати над розвитком Закарпаття ще ефективніше.

До того ж відповідні роботи проводять також в Кольчинській та Горондівській ТГ. Тож це тільки перший етап відновлення доріг, він триватиме й надалі. Впевнений, що вдасться віднайти фінансування для ремонту низки інших ділянок.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат