Хуст взяв курс на забезпечення жителів якісним водопостачанням та водовідведенням

30.04.2024 12:01 СОЦІО

І вдасться влаштувати це завдяки реалізації відповідного проєкту у межах Програми транскордонного співробітництва Interreg NEXT Польща – Україна 2021 – 2027 за пріоритетом «Довкілля», - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.


Понад 1 млн євро грантових коштів отримає місто, щоб збудувати більш ніж 3 км каналізаційних мереж, відновити кілька ділянок старих, провести капітальний ремонт каналізаційно-насосної станції та забезпечити базовими послугами майже пів тисячі споживачів.

Доступ до якісної питної води, водопостачання та водовідведення – невід’ємні атрибути сучасного життя. Однак за останні 30 років у Хусті майже нічого не робилося у цьому напрямку. Відрадно, що оновлена команда Хустської міської ради це усвідомлює і швидко включилася в роботу з новими силами та ідеями. Закарпатська обласна військова адміністрація підтримує ініціативи, спрямовані на розвиток громад, та відстоює їх перед партнерами. Тож завдяки співпраці на всіх рівнях зможемо в реалізувати в області такий потужний проєкт.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат