Бездомним тваринам в Ужгороді робитимуть щеплення від сказу

26.06.2023 11:03 СОЦІО

З 3 по 14 липня в Ужгород працюватиме мобiльна команда мiжнародного благодiйного фонду “FOUR PAWS International”. Про це повiдомила Ужгородська мiська рада.

Кожного робочого дня, iз 9-ї ранку до 18-ї години, фахiвцi фонду вiдловлюватимуть, стерилiзуватимуть та вакцинуватимуть проти сказу безпритульних собак та повертатимуть їх на попереднє мiсце проживання.

Такий проект необхiдний аби допомогти мiсту врегулювати чисельнiсть безпритульних тварин за допомогою гуманних методiв.

Пiд час роботи мiжнародного фонду «FOUR PAWS International» в Ужгородi заплановано Волонтерськi днi (7 та 14 липня) – коли волонтер зможе принести на стерилiзацiю тварину, яку вiн взяв з вулицi пiд свою опiку. Запис на такий день ведеться за телефоном, вказаним нижче. Кiлькiсть мiсць на стерилiзацiю у волонтерський день обмежена.

“Закликаємо Вас посприяти командi «FOUR PAWS International» допомогти нашому мiсту гуманно вирiшити питання бездомних тварин i повiдомити про мiсця скупчення безпртульних собак за телефоном 0679212289 або у приватнi повiдомлення на нашу сторiнку! Не стане зайвою й безпосередня участь мiстян у процесi роботи команди! Тож, чекаємо на вашi дзвiнки та повiдомлення щодо потреби вiдлову/стерилiзацiї/вакцинацiї!”, – повiдомляють у КП “Центр поводження з тваринами” Ужгородської мiської ради.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат