В Ужгороді триває свято їжі на вогні (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Валерія Турок, студентка відділення журналістики УжНУ, фото автора 26.08.2012 13:42 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

На площі Поштовій другий день поспіль відбувається IV-ий Міжнародний кулінарний фестиваль-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Організатори вже традиційної для обласного центру події доклали всіх зусиль, аби створити для відвідувачів незабутню затишну атмосферу.

Центральною подією фестивалю є конкурс кулінарів, які змагаються в майстерності приготування їжі в чотирьох номінаціях: курячі крильця, риба, корейка та десерт – і все це на грилі! До участі заявлено п’ять команд, оцінювати яких буде титуловане журі. «Цьогорічний фестиваль проходить дуже вдало, – ділиться враженнями учасник конкурсу Тарас, – організатори постаралися на славу й забезпечили нас всіма потрібними для змагання продуктами».

Відвідувачам теж до вподоби різнобарв’я BBQ FESTу-2012, на території якого можна скуштувати смачний угорський гуляш, свинину, справжні американські бургери, курячі крильця, кролятину, різні салати зі свіжих овочів, свіже пиво, соки та мінеральні води нашого краю.

На свято приїхали і пасічники, привізши з собою чималий асортимент медової «продукції». Також тут можна придбати різні сувеніри з символікою краю, закарпатські вишиванки, ткацькі вироби тощо.

Наймолодші відвідувачі фестивалю теж мають можливість розважитись, адже спеціально для них створено «Країну дитинства» з каруселями, анімаціями тощо.
Всі охочі можуть взяти участь у лотереї й виграти різноманітні подарунки: кондитерські вироби, спиртне, аксесуари для барбекю, або ж головний приз – поїздку до Німеччини на «Октоберфест».

Концертна програма теж обіцяє багато приємних вражень. На сцені виступлять Uzhgorod Jazz Band, WITHOUT LIMITS, Гуцул Каліпсо, ПАП Джаз Квартет та багато інших.

«Сподіваємось, що наступний, п‘ятий, малий ювілей фестивалю буде ще насиченішим і яскравішим», – розповідає один з організаторів Олександр Мерявчик.

Чимала кількість гостей цьогорічного «свята їжі на вогні» свідчить про те, що BBQ FEST- 2012 прийшовся ужгородцям до смаку!

Валерія Турок, студентка відділення журналістики УжНУ, фото автора

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат