Де вигідно купити сонячні панелі?

05.02.2024 14:54 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Сонячні панелі – це спеціальне обладнання, яке перетворює сонячну енергію в електрику. Виконання цього процесу стало можливим завдяки наявності матеріалу-посередника – кремнію. Сонячні панелі у Львові гарантують екологічну чистоту, знижують навантаження на загальну енергетичну систему та дозволяють у будь-який момент мати альтернативне джерело живлення. Дайте розглянемо як вибрати та де купити сонячні батареї за вигідною ціною.

Які є види сонячних панелей?

Загалом, виділяють два найпопулярніші види сонячних батарей: монокристалічні та полікристалічні. Розглянемо особливості кожного виду.

Монокристалічні

До переваг такого виду батарей відносять високі робочі показники, яких вдається досягти завдяки використанню відмінно очищеного кремнію. Середній показник продуктивності становить 18-23%. Також до особливостей цього виду панелей варто віднести: Компактний розмір. Завдяки високій продуктивності, вам знадобиться менше площі для встановлення панелей. Тривалий експлуатаційний термін. Виробники гарантують можливість використання на мінімум 25 років. Однорідний колір. Оскільки такі панелі складаються із кристалів, що має одне зерно, колір буде однорідним. Також варто звернути на те, що кути таких панелей є округленими.

Однак, варто враховувати, що ці панелі мають вищу вартість, тому на початковому етапі вам знадобиться вкласти чимало коштів для облаштування станції.

Полікристалічні

До основних переваг цих панелей варто віднести доступну вартість, оскільки на виготовлення батарей витрачається менше потужностей і часу. Однак, що стосується продуктивності, він складає 14-18%, оскільки у таких панелях менша кількість кремнію. Також для встановлення панелей потрібно більше простору.

Де купити сонячні панелі за вигідними цінами?

Купити сонячні батареї за вигідними цінами можна у компанії Xolar. Фірма спеціалізується не тільки на продажу такого обладнання, але й на проєктуванні майбутніх станцій та встановленні сонячних панелей.

Сонячні панелі, що реалізуються цією компанією, є сертифікованими в Україні, вони виготовлені із відомими виробниками, а отже здатні слугувати до 25 років. Ви можете замовити безплатний розрахунок у наших спеціалістів, щоб отримати приблизне уявлення про необхідні інвестиції. Однак, ви можете розраховувати, що за 3-4 роки сонячні панелі окупляться. Ви можете звернутися в компанію XOLAR, щоб отримати безплатну консультацію від спеціалістів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат