Оренда виділеного сервера: переваги послуги та особливості її вибору

04.12.2023 17:10 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Виділений сервер – одна з послуг компаній, що надають хостинг під будь-які завдання та вимоги клієнтів. Якщо відвідуваність сайту невисока, а завдання досить прості, можна обійтися віртуальним хостингом, але при масштабному проекті потрібно задуматися про інші параметри. Тому береться в оренду виділений сервер (dedicated server).

аренда сервера

Це віддалений фізичний сервер, який повністю переходить під управління клієнта для реалізації його завдань і проектів. Є можливість контролювати як системні, так і фізичні параметри. З'являється гнучкість в адмініструванні та незалежність від «сусідів». Традиційно представники компанії, де орендується сервер, можуть надати допомогу в управлінні та надавати свої консультації для подальшого обслуговування.

Коли потрібний виділений сервер?

Його використовують не тільки як основу для розміщення великих сайтів та проектів, але також і як інструмент для зберігання великого масиву даних. У деяких випадках аренда сервера необхідна для створення поштового або проксі-сервера, розташування конфігурації 1С з віддаленим керуванням та інших проектів.

Багато хто використовують такі потужності як спосіб організувати сервер комп'ютерної гри. Для підвищення якості діяльності застосовується додатковий функціонал та ресурси, коли чинні можливості не забезпечують належної якості.

Як вибрати сервер?

Багато компаній пропонують відповідні орендні послуги, формуючи великий список параметрів. Перш ніж буде проведено оренду сервера Україна, необхідно вивчити технічні характеристики і в їхньому числі потрібно виділити:

● об'єм оперативної пам'яті;
● процесор;
● фізичне розташування дата-центрів;
● обсяг трафіку, що виділяється на конкретний період;
● віддалений доступ;
● якість технічної підтримки;
● об'єм дисків для зберігання даних;
● резервне копіювання;
● швидкість мережного з'єднання.

Необхідно чітко прорахувати потрібні параметри, адже не буде потреби додатково оплачувати ресурси, які не використовуються. Але при майбутньому масштабуванні оренда виділеного сервера із явно потрібними параметрами дозволить заощадити час і тим самим виключити витрати на переїзди.

Основним моментом стане і місце розташування сервера. Якщо проект планується під європейських чи українських користувачів, тоді можна розмістити його на сервері в Нідерландах. Завдяки мінімальному пінгу не виникне затримок при з'єднанні.

Переваги виділеного сервера

Така послуга як оренда хмарного сервера доповнюється великим набором переваг:

● гнучкість у конфігуруванні під будь-які потреби та завдання;
● масштабованість;
● потужність сервера на 100% працює на клієнта;
● стійкість до великих навантажень;
● підвищена безпека завдяки ізоляції від інших клієнтів.

Свої послуги з оренди серверів пропонує компанія «Дельтахост». У розпорядженні є велика кількість серверів, які розташовані в Україні, США та Нідерландах. Гарантується цілодобовий доступ до IPKVM та інші послуги.

Особливості компанії «Дельтахост»

На вибір представлені сервери вартістю від 46 доларів. Для зручності на сайті представлений конфігуратор, де можна вказати обсяг оперативної пам'яті, кількість та обсяг дисків, плату розширення, операційну систему та інші параметри. Набір додаткових послуг включає встановлення ОС, панелей Hestia CP, cPanel, перенесення сайтів, додавання IPv4 та IPv6 адрес тощо.

Коли оренда віддаленого сервера здійснюється в «Дельтахост», клієнти будуть впевнені, що їхні проекти знаходяться в надійних руках. При цьому вони можуть без обмежень проводити контроль та управління, аналіз та збір статистики. Якщо є труднощі у виборі оптимальної конфігурації або розташування сервера, консультанти нададуть допомогу та нададуть свої рекомендації.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат