Як обрати шкільну форму для дівчинки

28.11.2023 11:44 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Школи часто висувають певні обмеження щодо одягу, але дівчатам школяркам хочеться виглядати привабливо та стильно. Навіть якщо вони навчаються лише в початковій школі, що вже казати про середню. В інтернет-магазині Suzie шкільна форма для дівчаток представлена великим асортиментом.

Ключові критерії вибору шкільної форми для дівчат

Є чимало характеристик, на які варто звертати увагу, коли обираєте шкільну форму. Основні з них:

  • якість матеріалу. Оскільки дитина буде ходити в формі не менше 5-6 годин за день, дуже важливо, щоб при цьому не виникав дискомфорт. Відмовтесь від речей у складі яких переважає синтетика, хоча включення незначного її процента добре позначиться на довговічності;

  • розмір. Врахуйте, що дитина доволі швидко росте, тому варто обирати трохи з запасом. Наприклад, спідниці та штани мають утягування, тому їх можна купувати як мінімум на розмір більші. Обов’язково звіряйте параметри дитини з розмірною сіткою, адже вона може мати певні відмінності в залежності від моделі чи виробника. Ідеальним варіантом буде знайти одного, котрий використовує стандартизацію в розмірах, тоді абсолютно не виникатиме проблем з підбором необхідного. Рекомендація, не варто школяркам обирати приталені силуети, краще вільні, адже зростанні може відбуватись дуже стрімко і через особливості крою дитина просто не влізе в улюблений жакет чи піджак;

  • зовнішній вигляд. Звичайно шкільна форма це не лише зручність, а і привабливий вигляд. При тому, що школи можуть вимагати носити одяг певного стилю, все ж вибір зазвичай залишають в певних межах. Це може стосуватись колірної гами, довжини спідниць, фасону штанів тощо.

Також рекомендуємо, коли обираєте форму зважати на вподобання школярки. Оптимальний варіант – обирати разом, це допоможе уникнути дискомфорту дитини. До того ж вам не обов’язково сліпо йти на поводу, покажіть моделі які влаштовують вас за складом тканини та стилем і нехай донька обирає.

З чого може складатись шкільна форма дівчинки

Форма складається з верхньої та нижньої частини, вони можуть комбінуватися по різному. Так, на «верх» можна придивитися жакет чи/або жилетку. Остання перекочувала в дівчачий гардероб з хлопчачого. Стильні моделі з вовни чи напіввовни ще і зігріють в холоднечу. Шкільний жакет для дівчинки, придбати який можна тут: https://suzie.ua/catalog/zhaketi/c103, – це комфортна кофта, яка чудово підійде під блузу і темний «низ». Чудово підходить для міжсезоння.

Нижня частина – спідниця, штани. Вони бувають різних фасонів і зазвичай представлені в магазинах великим асортиментом. Так, спідниця – традиційна деталь форми дівчинки. Вона повинна бути з одного боку елегантною та витонченою, з іншого зручною.

Штани – дуже практичні, адже не обмежують рухливість під час перерви, можна не турбуватись, що вони задеруться. Варто придбати їх додатково до спідниці чи сарафану/сукні. Враховуйте при виборі індивідуальні особливості фігури – є чимало моделей, які здатні приховати певні недосконалості, і це зробить дівчинку впевненішою.

Сарафан чи сукня стануть відмінним рішенням практично на будь-який сезон. Це дуже численна категорія, адже фасон, довжина, дизайн дуже різноманітні. При цьому вони виглядають витончено та стримано.

Чи варто купувати форму

Навіть якщо в школі не вимагають носити форму, образ для навчального закладу повинен відповідати певним критеріям. Джинси або спортивний костюм – це, звісно, зручно, але не зовсім те, що потрібно. Більш класичний наряд допоможе налаштуватись на навчання та в цілому буде актуальніше виглядати в навчальному закладі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат