Що вигідно купувати на Амазон і як це зробити

Amazon – величезний онлайн-маркетплейс, відомий у всьому світі. Він починав свою діяльність як невеликий книжковий інтернет-магазин, та згодом асортимент його продукції значно розширився. Тепер тут можна купувати все, що завгодно, без страху зіткнутися з продавцем-шахраєм чи придбати неякісний виріб. Майданчик суворо дбає про свою репутацію

Доставка з Amazon в Україну напряму не здійснюється, проте це не буде проблемою, якщо скористатися послугами форвардингової компанії. Через EasyXpress можна робити будь-які замовлення й отримувати посилки у нашій країні, забираючи їх самостійно в офісі у Києві або у відділенні Нової пошти свого міста. Покупки привозять по морю або авіатранспортом.

Які товари варто купувати на Амазон

Асортимент дуже широкий, тому варто відразу визначитися, що саме хочеться придбати. Покупці з України завжди шукають те, що можна замовити й отримати вигідно, дешевше, ніж у вітчизняних магазинах. Дуже великим попитом користується одяг і взуття, особливо від відомих світових брендів – це, наприклад, Tommy Hilfiger, Nike, Adidas та інші. Доступно багато розмірів як для великої, так і маленької, широкої або вузької стопи.

Вибір фірмових речей вражає і радує українських покупців, адже можна замовляти й купувати стильний одяг для всієї родини. Це особливо вигідно для тих, хто стежить за останніми модними трендами – на Амазон часто з’являються новинки, яких не можна знайти більше ніде. Серед популярних брендів Calvin Klein, Levi’s, Burberry та інші. Перед покупкою потрібно ознайомитися з розмірною сіткою, вона може відрізнятися.

Техніка – ще одна популярна категорія товарів на Amazon. Вибір гаджетів завжди широкий, особливим попитом користуються негабаритні девайси на кшталт навушників, смартгодинників, екшн-камер. Часто можна знайти рідкісні моделі, яких немає в Україні, ексклюзивні або вживані, але в хорошому стані. Серед популярної продукції також усе для дітей, адже батьки прагнуть купувати для своїх малюків тільки найкраще й не переплачувати за це.

Як замовити з доставкою в Україну

Амазон не робить доставку до нашої країни напряму, проте це обмеження легко обійти, якщо скористатися послугами форвардингової компанії. Це посередник між американським онлайн-майданчиком та українським покупцем, який має власний склад у США. Його допомогою можна скористатися для замовлень не тільки через Амазон – можна вибирати різні американські сайти, в тому числі й ті, яких немає в переліку.

Щоб зробити покупку через EasyXpress, потрібно:

  • зареєструватися на сайті форвардингової компанії. Кожен новий користувач отримує у своє розпорядження американську поштову адресу в безподатковому штаті Делавер. Це звільняє від необхідності переплачувати за послуги;
  • зареєструватися на сайті Амазон і вказати американську адресу з особистого кабінету на EasyXpress для доставки. Тепер можна вибирати будь-які товари – щоб розібратися з мовою, достатньо скористатися перекладачем;
  • зробити покупку. Amazon дає можливість розраховуватися банківською карткою, проте краще відкрити віртуальну доларову й користуватися нею. Інакше можна додатково втратити не маленьку суму через конвертацію за не вигідним курсом;
  • дочекатися від продавця трекінговий номер посилки та зареєструвати його  своєму особистому кабінеті на сайті форвардингової компанії. Це необхідно для подальшого відстеження й правильного оформлення товару перед відправленням.

Від продавця у США посилка приходить в офіс форвардингової компанії. Тут її перепаковують, прибирають рекламу, брошури та пересилають в Україну по морю або літаком. Отримати її дуже просто – це можна зробити самостійно, відвідавши офіс форвардингової компанії у Києві, або у відділенні Нової пошти свого міста.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат