Англійська онлайн в Englishdom – ефективне навчання та розвиток

20.11.2023 22:49 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Вивчення англійської мови в режимі онлайн дозволить заощадити час та максимально ефективно використовувати наявні ресурси. Відмінним місцем для платного і навіть безкоштовного навчання буде школа Englishdom, де є можливість пройти комплексне навчання, або замовити певний набір уроків, щоб підтягнути граматику, розмовну мову та багато інших аспектів.

Один із безкоштовних способів навчання – це активація тренажера. Завдяки йому англійська онлайн в Englishdom стане трохи ближче до кожного користувача. Бажаючі можуть пройти реєстрацію та заздалегідь переглянути відеоогляд, щоб бути в курсі того, як саме проходити навчання, які блоки інформації доступні та як перевірити отримані знання.

Методи вивчення мови

На вибір представлено кілька інструментів та способів навчання:

  1. Онлайн-курси. Застосування інтерактивних курсів дозволить дізнатися багато чого нового та цікавого. За допомогою завдань покращуються навички читання, письма та сприйняття іноземної мови;
  2. Розмовні клуби. Є можливість відвідувати різні клуби за інтересами, наперед записуючись на них;
  3. Словник. Персональний словник, куди можна додавати найпотрібніші слова та надалі працювати з ними;
  4. Граматика. Розроблено спеціальні тренажери для граматики, що дозволить щодня потроху вдосконалювати свої навички та вміння;
  5. Розмовник. Вивчення нових слів у певному контексті;
  6. Практика. Перегляд відео англійською мовою, щоб отримувати навички та сприймати англійську мову на слух.

На вибір пропонується завантажити програму ED Words або ED Courses. У кожній з них є спеціалізовані уроки, унікальні методики, навчальний матеріал та авторський контент від викладачів.

Курси для навчання

Кожен учень заздалегідь проходить пробний урок, що дозволить зрозуміти, який у нього рівень знань і на які моменти потрібно звернути основну увагу. Є один із найпопулярніших та актуальних курсів – англійська мова для початківців. Учень отримає можливість освоїти словниковий запас, а також вивчити базову граматику.

Комплексне та поступове вивчення мови також можливе за допомогою загального курсу. Також за його допомогою вдасться підтягнути деякі навички у вивченні мови. Розмовний інтенсивний курс дозволить подолати мовний бар'єр, тим більше тут буде максимум практики та мінімум теорії. Спеціально для співробітників різних компаній є курс вивчення ділової англійської мови. Курс доповнюються англійською мовою для школярів та студентів, IT-фахівців, тих, хто бажає виїхати за кордон та для складання міжнародних іспитів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат