Пакети-майка: вигода та практичність в одному

20.11.2023 12:20 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Компактні та зручні багаторазові пакети використовують не лише популярні бренди, але і невеликі компанії, що тільки розвиваються в бізнесі. Завдяки яскравому логотипу на поверхні можна не лише заявити про себе, але і підкреслити індивідуальність і напрямок бізнесу, нагадати оточуючим про магазин і таким чином запросити їх на повторне відвідування. Пакети можна використовувати не лише з метою пакування покупки, але і в акціях, бонусних програмах та різних розіграшах. Це можливість безкоштовно дати покупцям продукт, який вони зможуть активно використовувати повсякдень.

Вартість такого способу брендування невисока, але приносить добрий результат та виглядає як нагадування про компанію чи магазин. Компанія Primapak пропонує пакет-майка купити за доступною ціною, і в залежності від об’єму партії – із додатковими знижками. Основним плюсом таких пакетів є можливість великого навантаження, саме тому вони є одними із найпопулярніших варіантів на ринку поліетиленових виробів. Пакетики зручно тримаються у долонях, ручки на натирають шкіру і навіть при великій вазі не рвуться.

Якісна реклама

Пакувальний матеріал має багато переваг, окрім своєї міцності та можливості вміщувати всередині багато потрібних речей. Пакет завжди можна використати повторно, і при цьому завдяки міцності основи він витримає навантаження. До додаткових переваг можна віднести наступні:

  • Довговічність. Друкування написів та зображень різними способами у залежності від типу матеріалу та нанесення на поверхню додаткового захисту для тривалості зберігання реклами на поверхні.

  • Вибір матеріалу. Спеціалісти рекомендують використовувати основу низького тиску, тоді вона буде міцною та зможе витримувати достатнє навантаження. Окрім цього, щільність основи впливає на якість друку – чим вона більша, тим кращим буде результат на пакетику-майці.

  • Великий вибір розмірів та можливостей застосування. Майки підходять для сувенірної продукції, продажу речей, товарів першої необхідності, продуктів та канцелярських виробів. У книгарнях, магазинах косметики часто використовують брендовані елементи для нагадування про свій товар, адже згодом пакет знову будуть використовувати, і тоді реклама почне працювати ще активніше.

  • Підкреслення статусу. Пакети із логотипом привертають більше уваги та викликають довіру у покупців.

Перед тим як обирати варіанти друку на пакеті, замовник має визначитись із параметрами та розміром, щільністю матеріалу та тим, як саме буде виглядати пакет-майка з лого в результаті. Адже від цього залежатиме просування у бізнесі. Після цього можна обговорювати кількість примірників у партії.

Особливості обладнання

Для різних варіантів нанесення логотипа на поверхню використовується різне обладнання. Все залежить від кольористики та щільності основи. Спеціалісти Примапак проконсультують та дадуть відповіді на запитання щодо вибору. Замовнику залишається лише підтвердити обраний тип та кількість надрукованих пакетів. Компанія Primapak займається друком на поліетиленових виробах багато часу, тому добре розуміє потреби своїх клієнтів і може запропонувати різні варіанти для найефективнішого втілення їхніх ідей.

Важливим є питання вибору обладнання, адже від цього буде залежати якість друку. Потрібно, щоб логотип не затирався, довго тримався на поверхні та не втрачав свого первісного вигляду. На майках друк набагато простіший, оскільки матеріал низького тиску щільний. Тому будь-який відтінок фарби лягатиме на поверхню рівномірно та насичено. Компанія дає гарантію якості, тому це один із кращих варіантів на ринку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат