Новини » ЗДОРОВ'Я

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '10')or('0' >= '10')) and ((is_nonpublished <> '1')or(10 = '13')) order by id desc LIMIT 100, 20

Медитація проти страху та паніки

Україна переживає третю хвилю пандемії коронавірусу. З кожним днем кількість заражених зростає, а з нею росте і паніка в суспільстві.

Понад 21 млн. грн. отримали від НСЗУ лікарні Закарпаття за лікування COVID-19

Лікування пацієнтів з COVID-19 оплачує Національна служба здоров’я. Для пацієнта медична допомога у стаціонарі безоплатна.

Із зони в зону

В Україні розширили «жовту» зону карантинних обмежень, перевівши до неї Закарпатську область, повідомляє МОЗ.

На Тячівщині підтвердили діагноз поліомієліту у 12-річної дівчини, у якої паралізувало частину тіла

На Закарпатті підтвердили діагноз поліомієліту у 12-річної дівчинки — жительки Тячівського району. Вона перебуває у неврологічному відділенні обласної дитячої лікарні в Мукачеві.

В Ужгороді розпочали лікування хворих на сучасному апараті променевої терапії

В обласному клінічному онкологічному диспансері в Ужгороді відбувся тестовий запуск лінійного прискорювача.

У 7 % протестованих працівників харчоблоків у закладах освіти Закарпаття виявили стафілокок

11 жовтня регіональні Центри контролю та профілактики хвороб МОЗ України розпочали раптові перевірки працівників харчоблоків у закладах освіти на носійство золотистого стафілокока.

Різкий спалах коронавірусу

На Закарпатті різко збільшилася кількість виявлених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Майже всі нові хворі — не були щеплені. Велике навантаження лягає на лікарів. Перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький провів нараду з керівниками медичних установ.

В Ужгороді на 100% заповнені реанімаційні відділення, де приймають хворих на COVID-19

7 жовтня в ОДА відбувся брифінгу на якому обговорили поточну ситуацію щодо COVID-19 та перебіг вакцинальної кампанії на Закарпатті.

У Закарпатській області найбільш активно імунізуються на Ужгородщині та Берегівщині

За 7 місяців вакцинальної кампанії громади імунізувалися із різними темпами. Так, серед лідерів та найсвідоміших мешканці Сюртівської ТГ, тут вакцинувалися 46,41% осіб. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Мирослав Білецький.

Пізнати Синевир через його традиції та культуру

Спробувати виготовити вироби з вовни, зварити справжній токан, навчитись робити дранку, або приготувати пасхальну страву з яєць, як це робили горяни навколо Синевиру.

На Закарпатті запрацював перший лінійний прискорювач

До 30-річчя Незалежності України у Закарпатському протипухлинному центрі очільник краю Анатолій Полосков разом із першим заступником голови облдержадміністрації Мирославом Білецьким та заступником голови ОДА Ігорем Шинкарюком відкрили оновлене відділення, де відбувся запуск роботи апарата променевої терапії.

У Закарпатський протипухлинний центр доставили лінійний прискорювач

В Ужгород приїхало передове оснащення - лінійний прискорювач Halcyon.

Уперше в лікарні Закарпаття встановлять сучасний медичний лінійний прискорювач

У Закарпатському протипухлинному центрі встановлять сучасний лінійний прискорювач нового покоління. Заклади охорони здоров’я області давно потребували такого медичного обладнання - необхідність у променевій терапії складає понад півтори тисячі пацієнтів на рік.

На Закарпатті з`явилися дев`ять нових Центрів вакцинації населення

Для нарощення темпів вакцинації та більшого охоплення імунізацією населення з початку тижня область отримала понад 18 тисяч доз вакцин.

В Ужгороді на вихідних працюватиме центр масової вакцинації

Його відкриють у "ПАДІЮНІ" (Слов‘янська набережна 8.). Головна сімейна лікарка міста Тетяна Козак розповіла, що тут працюватиме мобільна бригада Ужгородського центру первинної медико-санітарної допомоги. Вакцинація буде відбуватися у фоє на другому поверсі та у великих кабінетах.

Лабораторії на Закарпатті різко знизили вартість ПЛР-тестів

Тепер вже у наших туристів не повинно виникати спокуси "купити" фальшивий ПЛР-тест.

Колишніх посадовців з Тячева судитимуть за незаконну передачу землі, що перебувала у держвласності

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно ексначальника міськрайонного управління Держкомзему у Тячеві та Тячівському районі. Чиновника та його заступницю звинувачують у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, а також у та службовому підробленні.

Ми явно гальмуємо

Світ переживає третю хвилю коронавірусу. Але в той же час більшість країн почали масштабну кампанію з вакцинації і вже дуже скоро коронавірус тут подолають.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат