Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-16') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

Нова сторінка історії співпраці Закарпаття та федеральних земель Республіки Австрія

Разом із головою федерального уряду Тіролю Антоном Маттле Anton Mattle підписали угоду про співробітництво, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Це історичний документ, який визначає дорожню карту співпраці, партнерства і стратегічного взаєморозвитку наших регіонів на десятиліття.

Жахлива ДТП на Нижніх Воротах: загинула пасажирка, водій у важкому стані

Skoda Fabia врізалася у вантажівку на Нижніх Воротах, що спричинило затор на кілометри. Внаслідок аварії загинула пасажирка, а з водієм працюють медики, повідоми Віталій Глагола.

Закарпатські реабілітологи підвищуватимуть кваліфікацію в австрійському Тіролі

Закарпатські реабілітологи отримають можливість підвищувати кваліфікацію на базі Rehabilitationszentrum Häring в австрійському Тіролі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Пилипці чоловік застрелив собаку серед білого дня

О 9 годині ранку гості готелю "AINO" проснулися від звуку пострілів. Житель будинку навпроти готелю вийшов на вулицю та застрелив собаку.

Закарпаття із робочим візитом відвідав Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко

Спільно взяли участь у відкритті навчального курсу для тренерів-реабілітологів із різних куточків України, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Його організували Громадська організація «Українське товариство фізичної та реабілітаційної медицини» та PROTEZ FOUNDATION, в межах міжурядової програми співпраці між міністерствами охорони здоров'я України та Франції.

Закарпаття співпрацюватиме з Тіролем у питаннях реабілітації та відновлення здоров’я українців

Разом із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Австрії Василем Химинцем та Почесним консулом України в м. Інсбрук Вальтером Пеєром розпочинаємо планову роботу у федеральній землі Тіроль Республіки Австрія, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - У фокусі уваги команди Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України – реабілітація українців, економіка, зміцнення міжнародних і міжрегіональних звʼязків.

В Ужгородському лінгвістичному ліцеї відкрили меморіальну дошку на честь героя Ігоря Воєводіна

Війна забирає найкращих – сильних, відданих, щирих серцем патріотів. Серед них – і житель Ужгорода Ігор Воєводін, який загинув у боях за незалежність України. Йому було всього 19, а попереду – все життя. Але він обрав шлях боротьби і загинув зі зброєю у руках, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Мукачівщині сталася пожежа в котельні складського приміщення

10 березня о 04:04 надійшло повідомлення про пожежу в котельні складського приміщення у с. Страбичово по вул. Незалежності. Тут зберігалися різні корми для худоби, добрива й інший товар.

В Ужгороді порушник ДТП зіткнувся з автомобілем патрульних (ВІДЕО)

Подія трапилась учора, близько 23-ї години, на вулиці Собранецькій. Патрульні переслідували на службовому авто із увімкненими проблисковими маячками порушника, який рухався на авто Honda.

В одну з ужгородських крамниць вночі влетів автомобіль

Подія сталася сьогодні вночі у центральній частині міста.

Прикордонник Чопського загону втік до Словаччини, де його затримала поліція

Як стало відомо Закарпаття 24 з власних джерел у ДПСУ, сьогодні пообіді за 200 метрів від кордону з Україною поліція Словаччини затримала старшого сержанта Михайла Химинця.

На Закарпатті прикордонники викрили ділків, які двома безпілотниками переправляли за кордон сигарети

На Закарпатті оперативні співробітники Мукачівського прикордонного загону припинили спробу незаконного переміщення через кордон сигарет.

Що стало причиною блокування роботи домену UKR.NET

Чому було заблоковано і як розблокували домен UKR.NET

Найстаріше відоме людське поселення в Європі розташоване поблизу міста Королево на Закарпатті

Відкриття чеських учених про стоянку Королево: перші люди потрапили до Європи через сучасну Україну 1,4 мільйона років тому.

У Закарпатській ОВА привітали представниць силових структур із Днем боротьби за права жінок

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький привітав із Міжнародним днем боротьби за права жінок сильних і відданих своїй справі працівниць силових та правоохоронних структур Закарпаття.

Для наших героїв – найкраще!

«Можемо починати нове життя з нуля!» – родина бойового медика 3-ї ОШБр про ініціативу очільника Закарпаття та меценатів забезпечити їх житлом.

10 медичних закладів Закарпаття отримають генератори

10 медичних закладів Закарпаття отримають генератори для посилення енергонезалежності та забезпечення безперебійної роботи на випадок надзвичайних ситуацій, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

9 дронів зібрали та передали ЗСУ учні Ужгородського ліцею

Учні Ужгородського ліцею ім. Т.Г. Шевченка виготовляють дрони для Збройних Сил України. Вже 9 із яких вони передали армії. Про це 4 березня поінформували на сайті навчального закладу.

На Мукачівщині сталася пожежа на деревообробному підприємстві

Вчора на Мукачівщині горіла сушарка для дров на території деревообробного підприємства. Подія трапилась у с. Верхній Коропець на вулиці Лесі Українки, про що за екстреним номером «101» повідомив охоронець фірми.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат