Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

На Закарпатті стартували щотижневі «Діалоги влади та бізнесу»

Комунікація з бізнесом та відкритість – основні аспекти роботи із суб’єктами господарювання, які працюють на території Закарпаття, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

В Ужгороді відзначили 150-річчя від дня народження президента Карпатської України Августина Волошина

Взяв участь в урочистостях з нагоди 150-річчя від дня народження відомого політичного, культурного, релігійного діяча, президента Карпатської України Августина Волошина, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Представники Мукачівського ТЦК побили чоловіка

Віталій Глагола оприлюднив відео на якому представники ТЦК зупинили чоловіка, потім намагалися його силоміць посадити до мікроавтобуса. Далі на відео видно, як кілька чоловіків б'ють затриманого ногами.

У Тячеві затримали секретаря Хустської єпархії УПЦ МП

Як повідомили на сторінці у фейсбуці Хустської єпархії, секретаря єпархії Івана Розмана затримали правоохоронці після відвідин Тячівського райуправління поліції.

На Мукачівщині автомобіль наскрізь протаранив будинок (ФОТО, ВІДЕО)

В селі Неліпино автомобіль Volkswagen на швидкості в'їхав у будинок. Як повідомляють у соцмережі, водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та на швидкості в'їхав у житловий будинок. Внаслідок ДТП ніхто не травмувався.

Мирослав Білецький: «Людяність і єдність — надважлива зброя у важкі часи…»

Депутат Закарпатської облради   — про бюрократичні утиски, відставку уряду Азарова, виборчий рекорд, "сірого кардинала", антидепресанти та про свою мрію.

Під час візиту закарпатської делегації до Австрії, підписано ряд важливих угод про співробітництво

Важливий результат візиту до Австрії – підписання угоди про співробітництво з федеральною землею Тіроль, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Йдеться про подальшу діяльність у напрямку економіки, сільського господарства, охорони здоровʼя, науки, вищої освіти, спорту, культури, туризму.

Мирослав Білецький взяв участь у засіданні комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситу

Перший заступник очільника Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням віцепрем’єр-міністра з відновлення України Олександра Кубракова.

Підсумки візиту делегації на чолі з Віктором Микитою до землі Тіроль Республіки Австрія

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита підбив підсумки візиту до федеральної землі Тіроль Республіки Австрія.

Віктор Микита відвідав у Австрії українських дітей з особливими освітніми потребами

У межах робочого візиту до федеральної землі Тіроль Республіки Австрія разом із головою Ландтагу Сонею Дедль-Россманн відвідали осередок, де проживають та навчаються українські діти з особливими освітніми потребами, які вимушено переїхали з прифронтових регіонів України.

На Перечинщині стартували перші ремонтні роботи на дорозі місцевого значення

Підрядна організація працює у селі Турички в межах автошляху О070802 Тур’ї Ремети – Лумшори, про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Мирослав Білецький: Франція допоможе модернізувати сферу охорони здоров’я України

Підтримка, поради, контакти та реальні кроки для модернізації сфери охорони здоров’я України – все це складова співробітництва з Францією.

Нова сторінка історії співпраці Закарпаття та федеральних земель Республіки Австрія

Разом із головою федерального уряду Тіролю Антоном Маттле Anton Mattle підписали угоду про співробітництво, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Це історичний документ, який визначає дорожню карту співпраці, партнерства і стратегічного взаєморозвитку наших регіонів на десятиліття.

Жахлива ДТП на Нижніх Воротах: загинула пасажирка, водій у важкому стані

Skoda Fabia врізалася у вантажівку на Нижніх Воротах, що спричинило затор на кілометри. Внаслідок аварії загинула пасажирка, а з водієм працюють медики, повідоми Віталій Глагола.

Закарпатські реабілітологи підвищуватимуть кваліфікацію в австрійському Тіролі

Закарпатські реабілітологи отримають можливість підвищувати кваліфікацію на базі Rehabilitationszentrum Häring в австрійському Тіролі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Пилипці чоловік застрелив собаку серед білого дня

О 9 годині ранку гості готелю "AINO" проснулися від звуку пострілів. Житель будинку навпроти готелю вийшов на вулицю та застрелив собаку.

Закарпаття із робочим візитом відвідав Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко

Спільно взяли участь у відкритті навчального курсу для тренерів-реабілітологів із різних куточків України, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Його організували Громадська організація «Українське товариство фізичної та реабілітаційної медицини» та PROTEZ FOUNDATION, в межах міжурядової програми співпраці між міністерствами охорони здоров'я України та Франції.

Закарпаття співпрацюватиме з Тіролем у питаннях реабілітації та відновлення здоров’я українців

Разом із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Австрії Василем Химинцем та Почесним консулом України в м. Інсбрук Вальтером Пеєром розпочинаємо планову роботу у федеральній землі Тіроль Республіки Австрія, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - У фокусі уваги команди Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України – реабілітація українців, економіка, зміцнення міжнародних і міжрегіональних звʼязків.

В Ужгородському лінгвістичному ліцеї відкрили меморіальну дошку на честь героя Ігоря Воєводіна

Війна забирає найкращих – сильних, відданих, щирих серцем патріотів. Серед них – і житель Ужгорода Ігор Воєводін, який загинув у боях за незалежність України. Йому було всього 19, а попереду – все життя. Але він обрав шлях боротьби і загинув зі зброєю у руках, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Мукачівщині сталася пожежа в котельні складського приміщення

10 березня о 04:04 надійшло повідомлення про пожежу в котельні складського приміщення у с. Страбичово по вул. Незалежності. Тут зберігалися різні корми для худоби, добрива й інший товар.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат