Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 120, 20

У Хусті — черговий спортивний скандал: розпочато слідство навколо стадіону "Карпати"

Після скандалів із домовними матчами, Хуст знову фігурує у спортивних антирейтингах області і країни. Цього разу ідеться про центральний хустський стадіон "Карпати", який засвітився у порушеннях антимонопольного законодавства та правил експлуатації арени.

В Ужгороді на Пагорбі Слави вшанували пам'ять полеглих Героїв

Друга річниця повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. 731 день неймовірного опору, сили, незламності та єдності нашого народу.

Мешканці Пушкіна проголосували за зміну назви села

У селі Пушкіно Вилоцької громади, що у Берегівському районі, завершилося опитування щодо перейменування цього населеного пункту. Більшість місцевих мешканців проголосували за назву "Міжлісне".

На Закарпатті відкриють новий ПП та дозволять запуск порожніх вантажівок через Лужанку

Сьогодні Уряд схвалив важливе рішення щодо розширення логістичних можливостей українсько-угорського кордону на Закарпатті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Уряд схвалив рішення про відкриття ПП Велика Паладь - Нодьгодош на українсько-угорському кордоні

Також після понад року перемовин, обґрунтувань, підготовки документальної бази для руху порожніх вантажних автомобілів відкривають КПП «Лужанка - Берегшурань», - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

283 ящики сигарет виявили угорські митники у мікроавтобусі з дипломатичниними номерами

Контрабанду виявили 22 лютого на М/П «Тиса-Загонь», повідомив Віталій Глагола.

На Хустщині в житловому будинку стався вибух газу, постраждав власник

22 лютого до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про вибух газу в приватному житловому будинку села Сокирниця.

На Тячівщині під час пошуків у Тисі потопельника з Херсонщини, знайшли тіло чоловіка Рахівщини

22 лютого під час продовження пошуків на р. Тиса (район с. Біла Церква Тячівського району) зниклого ще 25 січня мешканця Херсонської області, 1994 р.н., було виявлено та вилучено тіло іншого ймовірного потопельника 1998 р.н., мешканця смт Великий Бичків Рахівського району.

У Міжгір'ї сталася ДТП за участі поліцейського

У Міжгір'ї у четвер сталася резонансна ДТП за участі поліцейського.

Тергромади Закарпаття беруть участь у транскордонних проєктах на кошти європейських донорів

Закарпаття бере участь у низці транскордонних проєктів, тож наші громади мають можливість підсилити свою спроможність ТГ завдяки коштам європейських донорів, - повідомив заступник голови ОВА Васль Іванчо.

У Закарпатській області відкрито новий митний термінал

Закарпатською митницею утворено нове місце прибуття на території сервісної зони «Тиса».

Віктор Микита відвідав родини військових вимушених переселенців

Відвідав родини військових, які після початку повномасштабного вторгнення вимушено переїхали на Закарпаття, - повідомив голова Закарпатської ОВА. - На базі гуртожитку Академії культури і мистецтв в Ужгороді ми створили умови для проживання переселенців з прифронтових регіонів.

На Тячівщині прокурор отримав догану за пияцтво та домагання до практикантки

На Закарпатті прокуратура Юрія Варгу покарали доганою за домагання до. студентки-практикантки та пияцтво. Про це йдеться у рішенні КДКП, повідомляє Ungvar.info.

Хустська прокуратура вимагає повернути у власність держави землі НПП «Синевир»

Хустська окружна прокуратура звернулася до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою, аби повернути у власність держави ділянку природно-заповідного фонду, яка перебувала в постійному користуванні Національного природного парку «Синевир».

Закарпатські правоохоронці затримали керівника одного із підрозділів ТрО на отриманні хабаря

Посадовець вимагав 2000 доларів за звільнення підлеглого в якого є 3 дитини. Затримання проходило на заправці БРСМ в місті Ужгород.

Сьогодні в Україні вшановують памʼять Героїв Небесної Сотні

Цей день нагадує усім про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо. Тоді, на зламі 2013-2014-го, українці зробили свій цивілізаційний вибір, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На кордоні з Угорщиною службовий пес винюхав в авто незадекларовану готівку - 90 тисяч євро

На митному посту «Астей», що на українсько-угорському кордоні, за допомогою кінологічної команди закарпатські митники запобігли незаконному переміщенню 90 тисяч євро.

Нетверезий військовий на автомобілі врізався у електроопору в центрі Виноградова

ДТП сталася 17 лютого на площі Миру. Автомобіль CHRYSLER пролетів через центр міста та врізався у електроопору, пошкодивши світильник, дві камери та саму опору.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат