Новини » ПОДІЇ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '3')or('0' >= '3')) and ((is_nonpublished <> '1')or(3 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Відбулося засідання новоствореної регіональної координаційної ради з питань громадського здоровʼя

Сьогодні провели перше засідання новоствореної регіональної координаційної ради з питань громадського здоровʼя, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді відзначили 38-у річницю Чорнобильської трагедії

До пам’ятника закарпатським ліквідаторам на площі Захисників України в Ужгороді поклали квіти cпільно з головою обласної ради Романом Сараєм, керівництвом району та міста, безпосередніми ліквідаторами аварії, їхніми рідними й близькими, представниками правоохоронних структур та іншими, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгородському замку пройде фестиваль Бельтайн

27-28 квітня на території Ужгородського замку пройде Благодійний фестиваль «Бельтайн – свято весняного буйноцвіту»

Олександр «Юрист»: «У мене хороших друзів більше нема… Фото є, а друзів нема»

Звідки у військовослужбовця ТЦК та СП орден «За мужність»? Дізнайтеся його історію.

Андрій «Бродяга» Ткачук: Не є чимось героїчним втопитися в Тисі

Андрій Ткачук відомий як «Бродяга». Він давно став легендою спорту. Чемпіон України з трейлу, рекордсмен України з бігу на 24 і 48 годин, бронзовий призер Чемпіонату світу з бігу на 24 години. Та сьогодні ми поговоримо з Бродягою-воїном, який став на захист України в 2014-му і без вагань 24 лютого 2022 року вже був у строю.

У Мукачівській міській раді відбулися обшуки

У Мукачівській міській раді проводять обшуки, стадіон «Авангард» таки залишається головним приводом для перевірки всієї документації у міськраді.

Громади Закарпаття звернулися до ЗМІ та СБУ з проханням припинити маніпуляції навколо "Свидовця"


Мешканці Ясінянської та Усть-Чорнянської громад закликають ЗМІ публікувати винятково перевірену інформацію про майбутній курорт "Свидовець" та уникати спекуляцій щодо даної теми. Зокрема, "припинити маніпуляцію міфічними інвесторами, котрих на даному етапі немає", а також "оманливими цифрами щодо вирубки лісів "під курорт".

Дві закарпатські ТГ увійшли до сімки кращих громад за рейтингом Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Системна та активна майже дворічна співпраця з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» відкрила для Закарпаття нові можливості для розвитку та підсилення наших ТГ, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті розширюють можливості існуючих пропускних пунктів та будують нові

Сьогодні у Закарпатській ОВА відбулася важлива зустріч. Із робочим візитом в Ужгороді перебував заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач. Він поспілкувався із міжнародними перевізниками щодо низки проблемних питань, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Поблизу Нижніх Воріт у ДТП загинув житель Прикарпаття

24 квітня, близько 11-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі двох авто неподалік села Нижні Ворота.

БЕБ на Закарпатті упередило неефективне використання 8,8 млн грн місцевого бюджету

Аналітики Теруправління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області виявили ризикову тендерну закупівлю.

На Великоберезнянщині сталася масштабна пожежа в житловому будинку

22 квітня о 21:09 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Ужгородський район, Костринська тергромада, с. Люта.

На Закарпатті від епілептичного нападу помер військовозобов’язаний

По дорозі до навчального центру у військовозобов’язаного стався епілептичний приступ. Офіцер супроводу надав першу домедичну допомогу та викликав «Швидку допомогу», однак медики не встигли.

На Закарпатті затримали чотирьох ухилянтів з переправниками, які їхали до кордону на таксі

Прикордонники Мукачівського загону затримали переправників та чотирьох ухилянтів, які намагалися незаконно потрапити до Румунії. До кордону вони їхали на таксі.

На Закарпатті реалізують проєкти підтримки захисників та їхніх родин у сфері охорони здоров’я

Ми системно й безупинно працюємо над розробкою і реалізацією проєктів підтримки наших захисників, ветеранів та їхніх родин. Один з напрямків – це якісні й доступні медичні послуги, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпаття отримає близько 4,5 млн євро грантових коштів від ЄС

Закарпаття отримає близько 4,5 млн євро грантових коштів від ЄС для реалізації проєктів розвитку в межах транскордонної програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Хустщині у річці Тиса виявили тіло чоловіка

19 квітня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про виявлення тіла чоловічої статі у руслі р. Тиса у с. Сокирниця.

Через 400 пачок сигарет закарпатець позбувся легковика, інший контрабандист чотирьох електроскутерів

На кордоні з Румунією службова собака "винюхала" приховані сигарети, а на кордоні з Угорщиною виявили «зайві» електроскутери.

Закарпатські митники викрили харківського бізнесмена, який намагався незаконно експортувати пшеницю

Керівник вітчизняного підприємства вдався до незаконного експорту пшениці, сфальсифікувавши документи на неіснуючу іноземну компанію, аби уникнути ліцензування.

Правоохоронці припинили спробу переміщення сигарет через держкордон за допомогою безпілотника

Правоохоронці припинили спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат