Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Через три роки будуть заборонені суцільні рубки лісу в Карпатах

Кабінет Міністрів України заборонив суцільні рубки головного користування у гірських лісах Карпат. Документ набере чинності через три роки. Про це повідомила пресслужба Державного агентства лісових ресурсів у Facebook.

На Закарпатті новий начальник Управління СБУ

Сьогодні, Указом Президента України, Кононенка Сергія Васильовича призначено на посаду начальника Управління СБ України в Закарпатській області.

На Закарпатті керівництво заповідника завдало місцевому бюджету збитків на 6,2 млн грн

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру директору та головному бухгалтеру Карпатського біосферного заповідника. Їм інкримінують зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 364 КК України).

На Закарпатті упередили розтрату 3 млн грн на ремонті дитячого садочку та будівництві укриття

Аналітики Теруправління БЕБ у Закарпатській області під час моніторингу публічних закупівель виявили два ризикові тендери. За результатами скерованих рекомендацій до розпорядників бюджетних коштів один договір розірвано, в іншому зменшена вартість. Таким чином упереджено 3 млн грн розтрати бюджетних коштів.

У "Парку Велетнів" в Ужгороді згоріла одна з фігур

Фігура велетня з пінополістеролу на ім’я Гроджут згоріла за кілька хвилин до приїзду надзвичайників.

В Ужгороді відкрили Центр рекрутингу української армії

Центр рекрутингу української армії відкрили сьогодні у приміщенні Ужгородської міської ради, а саме у ЦНАПі, за адресою пл. Поштова, 3. Це вже 19-ий центр в Україні, його створили у співпраці Міністерства оборони України, Генерального штабу ЗСУ, Ужгородської міськради і Закарпатської ОВА.

В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника

Новим керівником колишнього МРЕО призначили Крістіана Фекийшгазі.

На Рахівщині водій джипа збив дитину

30 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Ясіня трапилася дорожньо-транспортна пригода із травмованими.

У Чопі під час пожежі на сміттєзвалищі отримав опіки 56-річний чоловік

У вівторок, 30 квітня, в Чопі горіло місцеве сміттєзвалище. Під час пожежі постраждав чоловік, його госпіталізували до лікарні.

У Малому Березному автомобіль зіткнувся з електроопорою - водія довелося деблокувати рятувальникам

Водій народився у сорочці» – каже лікар бригади № 1300 Леонід ХОДАНИЧ, розповідаючи про сьогоднішню ДТП у с. Малий Березний.

На Хустщині скажена лисиця ходить селом і нападає на собак (ВІДЕО)

У соцмережі повідомляють, що у смт Вишково лисиця з ознаками зараження на сказ, ходить вулицями і нападає на собак.

В Ужгороді влада та бізнес говорили про забезпечення роботою ветеранів, які повернулися з фронту

Провели в Ужгороді захід з представниками бізнесу, роботодавцями на тему «Повернення ветерана на робоче місце», - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Керівника одного з підрозділів Управління ДСНС на Закарпатті підозрюють у торгівлі метамфетаміном

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури правоохоронцеві повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).

Віктор Микита привітав переможців Берегівського району Всеукраїнських шкільних змагань Пліч-о-пліч

Мав за честь привітати переможців районного етапу проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» на Берегівщині, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У будинку для літніх людей на Закарпатті людей утримали силою, щоб заволодіти майном

Ми повідомляли, що у будинку для літніх людей у м. Берегово під час візиту до закладу представників Офісу омбудсмена один з підопічних заявив — його утримують силоміць, намагаючись відібрати майно. Коли цю інформацію перевірили правоохоронці, зʼясувалось, що будинок чоловіка йому вже не належить. Подробиці резонансної афери розповіли у ТСН.

Хуст взяв курс на забезпечення жителів якісним водопостачанням та водовідведенням

І вдасться влаштувати це завдяки реалізації відповідного проєкту у межах Програми транскордонного співробітництва Interreg NEXT Польща – Україна 2021 – 2027 за пріоритетом «Довкілля», - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді пройшли урочистості з нагоди Дня прикордонника

Сьогодні разом із колегами взяв участь у заходах з нагоди Дня прикордонника України, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ТЦК: Затримання водіїв вантажівок представниками воєнкоматів є законним

На Закарпатті ТЦК затримують водіїв вантажівок. Зокрема, такі випадки зафіксовані на дорожній станції "Нижні Ворота".

В Ужгороді спеціаліста з технагляду підозрюють у розтраті 3 млн грн на ремонті доріг

Спеціалісту з технічного нагляду Ужгородської міської ради повідомили про підозру у розтраті чужого майна за попередньою змовою групою осіб у великих та особливо великих розмірах, а також службовому підробленні. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Василь Іванчо: Шостий благодійний Khust Half Marathon позаду

Сьогодні разом з краянами, українцями з інших куточків країни та гостями з ЄС подолали цей півмарафон та вкотре довели, що ми сильна і здорова нація, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат