Угорщина передала закарпатським медичним закладам дитяче харчування на 2 млн форинтів

admin 23.06.2022 12:59 ПОДІЇ

Фірма дитячого харчування «НІРР» передала через Угорську реформатську службу милосердя для Центральної міської клінічної лікарні Ужгорода дві тонни дитячого харчування.

З лікарні Ужгорода вантаж ще буде перерозподілений в інші дитячі медичні заклади Закарпаття.
Головний лікар Центральної лікарні Ужгорода Іван Курах подякував угорській громаді Закарпаття та угорському народу за допомогу Закарпаттю у цей скрутний час.
"Наша лікарня отримує вже четвертий гуманітарний вантаж з Угорщини. Раніше це були ковдри та матраци, потім деяке медичне обладнання та лікарські препарати. Минулого разу угорці нам привезли чудове м'ясне харчування «НІРР». І ось зараз нам знову привезли спеціальне дитяче харчування цієї ж фірми, яке буде розподілене по дитячих медичних закладах області", сказав Курах.
Варто зазначити, що від початку війни Угорська реформатська служба милосердя завезла на Закарапття вже майже 600 тон гуманітарних вантажів.
Як розповіла заступник директора Фонду "Угорська реформатська служба милосердя" Вікторія Катона, у Фонді намагається привозити лише потрібні речі, тому минулого разу вони проконсультувалися з керівництвом лікарні, що саме потрібно привезти.
"Цього разу ми привезли 5600 пляшок дитячого харчування, вартістю понад 1,8 млн форинтів", сказала Вікторія Катона.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат